Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και μηνύματα: Τι στέλνει όταν μεθάει
PLUS

Ζώδια και μηνύματα: Τι στέλνει όταν μεθάει

Ζώδια και μηνύματα: Το ζώδιό σου είναι εκείνο που ορίζει το περιεχόμενο του μηνύματος και από το οποίο σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται η μεταμεσονύκτια έμπνευσή σου.

Ζώδια και μηνύματα: Πίνεις λίγο παραπάνω, «και καλά» για να ξεχάσεις και χωρίς να το καλοσκεφτείς καταλήγεις να του στείλεις μήνυμα. Το ζώδιό σου είναι εκείνο που ορίζει το περιεχόμενο του μηνύματος και από το οποίο σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται η μεταμεσονύκτια έμπνευσή σου.

Κριός

Κατευθείαν στο ψητό. Αν είσαι Κριός και θέλεις να δεις τον πρώην σου, δε θα πιάσεις ψιλοκουβέντα. Το πιο πιθανό είναι να του στείλεις location και να του προτείνεις να έρθει να σε βρει.

Καρκίνος

«Ο χρόνος που περάσαμε μαζί είχε μεγάλη σημασία για μένα και θα σ’αγαπάω πάντα. Εύχομαι να είσαι ευτυχισμένος και ήρεμος όσο προχωράς παρακάτω». Υποτίθεται ότι ως Καρκίνος δεν κρατάς κακία και θες ο άλλος να είναι καλά. Προφανώς και δεν πιστεύουμε την κλασσική χειριστική τακτική της επίκλησης στο συναίσθημα που τόσο αγαπάς.

Τρία κοκτέιλ

Λέων

«Παρατήρησα ότι με έκανες unfollow στο Instagram. Για ποιο λόγο;» Κανείς δεν κάνει unfollow το Λέοντα, ακούς; Ούτε ο Θεός ο ίδιος. Πόσω μάλλον όταν θέλει να βλέπεις τις σέξι σέλφι που ανεβάζει κάθε τόσο.

Σκορπιός

Αν και το πιο πιθανό είναι να κάνεις ότι ο πρώην δεν υπήρξε ποτέ, ακόμα κι αν θέλεις επανασύνδεση, το πιο πιθανό είναι να το κάνεις εκφράζοντας το θυμό σου α λα Ελένη Χατζίδου.
«Είσαι ο χειρότερος άνθρωπος στον κόσμο. Ο τρόπος που μου φέρθηκες δεν ήταν εντάξει. Δε θα το ξεπεράσω ποτέ και ελπίζω να μπορέσεις να δεις τα χάλια σου και πόσο κακό κάνουν στους ανθρώπους γύρω σου», είναι μια καλή αρχή σύμφωνα με το σκεπτικό σου.

Τοξότης

Βαριέται να ασχοληθεί με όσα σας έφτασαν σε αυτό το σημείο γιατί έχει πολύ καλύτερα πράγματα να κάνει. Επομένως, ένα «Τι κάνεις; Έχουμε καιρό να τα πούμε…» σου είναι πολύ για τα δεδομένα του.

ποτό σε μπαρ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις