Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / The Bachelor spoiler τελικός (18/12): Κάνει ο Παναγιώτης πρόταση γάμου;
LIFESTYLE

The Bachelor spoiler τελικός (18/12): Κάνει ο Παναγιώτης πρόταση γάμου;

The Bachelor spoiler τελικός (18/12): Η ώρα της τελικής κρίσης στο ''The Bachelor''.

The Bachelor spoiler τελικός (18/12): Η ώρα της τελικής κρίσης στο ”The Bachelor”. Μετά την αποχώρηση της Αντζελίνας στο χθεσινό επεισόδιο, Βίβιαν και Νικολέττα θα διεκδικήσουν μια θέση στην καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου. Ο τελικός όπως έχει γίνει γνωστό έχει γυριστεί στη Μάνη, την ιδιαίτερη πατρίδα του Παναγιώτη. Φυσικά, ο ίδιος ο Βασιλάκος θα επιλέξει τη μεγάλη νικήτρια του Bachelor. Η παίκτρια που θα αναδειχθεί νικήτρια στο ριάλιτι σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι η Νικολέττα!

Ο Παναγιώτης γνωρίζει τις δύο φιναλίστ στους γονείς του

Στο τέλος, ο Παναγιώτης επιλέγει την κοπέλα που του ταιριάζει. Όπως έχουμε δει σε αντίστοιχα ριάλιτι στην Αμερική, η κατάληξη αρκετών ζευγαριών είναι απροσδόκητα καλή. Υπάρχουν παίκτες του The Bachelor που έμειναν μαζί, παντρεύτηκαν και έκαναν οικογένεια μετά τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι.

Καθώς πλησιάζουμε λοιπόν στο φινάλε του The Bachelor στην Ελλάδα, αναρωτηθήκαμε τι ακριβώς θα γίνει μετά το τέλος. Αρχικά, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, στο τελευταίο επεισόδιο, ο Παναγιώτης Βασιλάκος θα γνωρίζει τις δύο φιναλίστ με τους γονείς του. Πριν την τελική επιλογή του The Bachelor, όπως είδαμε το βράδυ της Πέμπτης, ο Παναγιώτης Βασιλάκης πέρασε μια νύχτα με κάθε μία από τις υποψήφιες νύφες.

Στο trailer μάλιστα του τελικού ο Παναγιώτης φαίνεται να επιλέγει μονόπετρο και όλοι περιμένουμε αν κάνει πρόταση γάμου σε μία από τις δύο κοπέλες. Πολύ απλά είναι στο χέρι του Παναγιώτη Βασιλάκου να επιλέξει αν θα γονατίσει και θα κάνει πρόταση γάμου ή αν θα ζητήσει από την κοπέλα να ζήσουν για περισσότερο καιρό μαζί ώσπου να δουν που θα τους πάει η σχέση τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις