Big Brother spoiler τελικός (18/12): Τι δείχνουν τα στοιχήματα

LIFESTYLE

Big Brother spoiler τελικός (18/12): Τι δείχνουν τα στοιχήματα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Big Brother spoiler τελικός (18/12): Άποψε πέφτει αυλαία στο ριάλιτι εγκλεισμού και όλοι περιμένουν με αγωνία τον νικητή.

18.12.2020 | 20:10

Big Brother spoiler τελικός (18/12): Η ώρα του μεγάλου τελικού για το Big Brother έφτασε. Άποψε πέφτει αυλαία στο ριάλιτι εγκλεισμού και όλοι περιμένουν με αγωνία τον νικητή. Το ριάλιτι που πέρασε από σαράντα κύματα μέχρι να ξεκινήσει αφού ανέβαλε την πρεμιέρα του λόγω κορονοϊού. Μετά το τέλος της πρώτης καραντίνας άρχισαν πάλι οι προετοιμασίες και μέσα στο καλοκαίρι βγήκε στον αέρα. Προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, επικρίθηκε, αλλά όπως έδειξαν τα νούμερα τηλεθέασης μάλλον κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό.

Μετά από αμέτρητους καυγάδες, κλάμματα, φωνές και αποχωρήσεις φτάνουμε στο τέλος. Ποιος θα είναι ο νικητής που θα πάρει και τα 100.000 ευρώ; Σοφία, Άννα Μαρία, Ζακ, Δημήτρης και Γρηγόρης, έχουν τεθεί στην κρίση του κοινού, που θα μπορεί να ψηφίζει μέχρι και τη στιγμή όπου ο Χάρης Βαρθακούρης θα ανακοινώσει στο live τη στιγμή που θα κλείσουν οι γραμμές.

Τι δείχνουν τα στοιχήματα για τον νικητή του Big Brother

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές, η νίκη στο Big Brother αναμένεται να είναι γυναικεία υπόθεση. Η Άννα Μαρία έχει δείξει πως είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο κοινό που την κράτησε στο παιχνίδι τουλάχιστον 10 φορές, όσες ήταν δηλαδή προτεινόμενη προς αποχώρηση. Δεύτερη στη σειρά, για τη νίκη, έρχεται η Σοφία Δανέζη.

Οι 5 παίκτες του Big Brother

Έπειτα από 112 ημέρες στο σπίτι του Big Brother, πέντε παίκτες βρίσκονται μια ανάσα από το χρηματικό έπαθλο, το οποίο και θα ανακοινωθεί το βράδυ της Παρασκευής. Η Σοφία Δανέζη, ο Ζακ Ιωαννίδης, ο Γρηγόρης Τσεκούρας, ο Δημήτρης Πυργίδης και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη είναι οι παίκτες του Big Brother που έφτασαν ως το τέλος.

Exit mobile version