Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Νικήτρια σε ροντέο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Νικήτρια σε ροντέο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-2 τη Σέφιλντ εκτός έδρας - Ισόπαλες χωρίς τέρματα Αστον Βίλα και Μπέρνλι

18.12.2020 | 00:32

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Ζορίστηκε αλλά τα κατάφερε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!  Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν 3-2 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο «Μπράμαλ Λέιν». Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις «λεπίδες» να μπαίνουν δυνατά και να πιάνουν στον ύπνο τους φιλοξενούμενους. Στο 5’ ο ΜακΓκόλντρικ έκανε το 1-0. Η Μάντσεστερ προσπάθησε να αντιδράσει και άρχισε να πιέζει. Έκανε αρκετές φάσεις και μπόρεσε να ισοφαρίσει. Στο 26’ ο Ράσφορντ έγραψε το 1-1. Ενώ, λίγο αργότερα  πέρασαν και μπροστά στο σκορ. Στο 33’ ο Μαρσιάλ έκανε το 1-2.

Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να αυξήσουν κι’ άλλο την διαφορά των τερμάτων τους. Στο 51’ ο Ράσφορντ με δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 1-3. Όλα έδειχναν πως η Μάντσεστερ θα έπαιρνε εύκολα τη νίκη και έτσι έριξε την απόδοση της. Η Σέφιλντ το εκμεταλλεύτηκε και άρχισε να πιέζει. Έκαναν αρκετές φάσεις και ήταν μόνιμος κίνδυνος για την εστία του Χέντερσον. Μάλιστα, έβαλε φωτιά στο παιχνίδι, όταν στο 87’ ο ΜακΓκόλντρικ έκανε το 2-3. Στα επόμενα λεπτά το παιχνίδι μετατράπηκε σε ροντέο. Η Μάντσεστερ κράτησε το προβάδισμα και πήρε τη νίκη.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Ολα μηδέν στο Μπέρμιγχαμ

«Λευκή» ισοπαλία στο «Βίλα Παρκ». Άστον Βίλα και Μπέρνλι έμειναν ισόπαλες στο 0-0. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους «χωριάτες» να μπαίνουν δυνατά και να παίρνουν αμέσως τον έλεγχο. Έκαναν αρκετές φάσεις και θα μπορούσαν να είχαν βρει κάποιο γκολ αν ο Πόουπ δεν βρισκόταν σε τόσο καλή βραδιά. Η Μπέρνλι είχε έναν άκρως παθητικό ρόλο και δεν απείλησε καθόλου τους γηπεδούχους. Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Η Άστον Βίλα κυριαρχούσε και έκλεισε τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους. Έκανε αρκετές φάσεις, όμως ο τερματοφύλακας της Μπέρνλι είχε κατεβάσει ρολά. Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν στην πίεση και κράτησαν το μηδέν. Έτσι, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Δείτε ακόμη:

Liverpool Day! 2-1 την Τότεναμ οι “κόκκινοι”, 2-0 στη Λέστερ οι “μπλε”
Νίκη-ανάσα η Μπαρτσελόνα, 2-1 την Σοσιεδάδ
Μεγάλη νίκη η Ιντερ και στον πόντο από την Μίλαν και την κορυφή
Exit mobile version