Serie A – αγωνιστικό: Στον πόντο η Ίντερ!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Στον πόντο η Ίντερ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Serie A - αγωνιστικό: Κέρδισε 1-0 τη Νάπολι και εκμεταλλεύτηκε την γκέλα της Μίλαν (2-2 στην Τζένοα), την πλησίασε στον έναν βαθμό

16.12.2020 | 23:57

Serie A – αγωνιστικό: Σπουδαία νίκη για την Ίντερ! Οι «νερατζούρι» επικράτησαν 1-0 απέναντι στην Νάπολι σε ένα παιχνίδι με πολύ ωραίο θέαμα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους «παρτενοπέι» να μπαίνουν δυνατά και να παίρνουν τον έλεγχο του ρυθμού. Πίεσαν τους γηπεδούχους και κυριάρχησαν. Η Ίντερ περιορίστηκε σε ένα πιο παθητικό ρόλο και έκλεισε τους χώρους στους αντιπάλους της. Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και συνέχισαν να πιέζουν. Όμως, τον ρυθμό τους έκοψε η αποβολή του Ινσίνιε στο 71’, η οποία συνοδεύτηκε με τον καταλογισμό πέναλτι υπέρ της Ίντερ. Ο Λουκάκου εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-0.  Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι διατήρησαν το υπέρ τους σκορ και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Έτσι, σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Μίλαν μείωσαν στον ένα βαθμό από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της «Αλιάνζ Αρένα». Γιουβέντους και Αταλάντα έμειναν ισόπαλες στο 1-1. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Έκαναν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να ανοίξουν το σκορ. Στο 29’ ο Κιέζα έκανε το 1-0. Συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και κράτησαν το προβάδισμα. Στο β’ μέρος, η Αταλάντα μπήκε πιο δυνατά και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης. Τελικά το βρήκαν και στο 57’ ο Φρόιλερ έκανε το 1-1. Η Γιουβέντους τέσσερα λεπτά αργότερα έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα από την άσπρη βούλα. Ο Γκολίνι απέκρουσε το πέναλτι του Ρονάλντο και διατήρησε την ισοπαλία. Έτσι, η Γιουβέντους έκανε ακόμα ένα στραβοπάτημα και παρέμεινε στο -4 από την κορυφή.

Serie A – αγωνιστικό: Τα υπόλοιπα αποτελέσματα

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Τζένοα έμεινε ισόπαλη στο 2-2 κόντρα στην Μίλαν (Ντέστρο 47’,60’ – Καλάμπρια 52’, Κουλούλου 83’). Εδωσε έτσι δικαιώματα στους διώκτες της και κυρίως την Ιντερ. Που πλέν είωσε στον πόντο από την κορυφή. Με το ίδιο σκορ έμειναν ισόπαλες Σπέτσια και Μπολόνια (Ενζόλα 19’,63’ – Ντομίνγκες 72’, Μπάροου 92’). Η Φιορεντίνα έμεινε ισόπαλη στο 1-1 κόντρα στην Σασσουόλο (Βλάχοβιτς 35’ (πεν) – Τραορέ 13’). Η Βερόνα ηττήθηκε 1-2 από την Σαμπντόρια (Ζακάνι 70’ (πεν) – Έκνταλ 41’, Βέρε 54’). Ενώ, Πάρμα και Κάλιαρι έμειναν ισόπαλες στο 0-0.

Δείτε ακόμη:

Σούπερμαξ συμβόλαιο, σούπερ στόχο τον τίτλο!
Καυτή ανακοίνωση ΠΑΟΚ κατά Ολυμπιακού για στημένη υπόθεση δωροδοκίας
Νέα νίκη η Ρεάλ, 3-1 την Αθλέτικ Μπιλμπάο έπιασε κορυφή
Exit mobile version