Λα Λίγκα – προαναγγελία: Εξιλέωση!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Εξιλέωση!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα αναζητά η Μπιλμπάο που υποδέχεται την Ουέσκα στο Σαν Μαμές

18.12.2020 | 16:27

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Με μία αναμέτρηση ανοίγει η αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο υποδέχεται την Ουέσκα στην «Σαν Μαμές». Οι Βάσκοι έρχονται από την ήττα με 3-1 κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Το σκορ τους αδικεί, καθώς αγωνίστηκαν για πάνω από 70 λεπτά με 10 παίχτες, ωστόσο ήταν ανταγωνιστικοί και δυσκόλεψαν την Ρεάλ.

Η εμβληματική εκπρόσωπος της χώρας των Βασκων βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Χρειάζονται βελτίωση σε αρκετούς τομείς. Απόψε, θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη, που θα ηρεμήσει το κλίμα, που υπάρχει στο στρατόπεδο τους.  Ο Γκαΐθκα Γκαριτάνο δεν θα έχει στην διάθεση του τους Άλβαρεθ και Γκαρθία.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Η Ουέσκα

Από την άλλη, η Ουέσκα επικράτησε 1-0 της Αλαβές. Έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και είχε πολύ ένταση στο παιχνίδι της. Έτσι, μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς. Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Ενώ, την Τρίτη προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου, επικρατώντας 3-2 της Μαρτσαμάλο. Δυσκολεύτηκε αρκετά και μπόρεσε να πάρει τη νίκη στην παράταση. Χθες βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό μέλος του προπονητικού επιτελείου της, κάτι που έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στις τάξεις της. Απόψε, θα επιδιώξουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα. Για το σημερινό παιχνίδι δεν είναι διαθέσιμοι οι Ραμίρες και Λουιζίνιο.

Δείτε ακόμη:

Το καλεντάρι της Φόρμουλα 1 για το 2021
Τη λύση για επανέναρξη εθνικών πρωταθλημάτων και Α2 απεργάζονται ΕΟΚ-ΠΣΑΚ
Σεβασμός σε Λεβαντόσφσκι και Κλόπ, κορυφαίοι της χρονιάς στα βραβεία της ΦΙΦΑ!
Exit mobile version