Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Οργάνωση χρόνου: 3+1 tips που θα σε βοηθήσουν
PLUS

Οργάνωση χρόνου: 3+1 tips που θα σε βοηθήσουν

Οργάνωση χρόνου: Υπάρχουν ορισμένες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις άψογα τον χρόνο σου

Οργάνωση χρόνου: Η οργάνωση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο να διαχειριστείς όλες τις υποχρεώσεις στη διάρκεια της μέρας. Αν τα αφήσεις όλα χωρίς πρόγραμμα τότε πιθανότητα να υπάρξουν φάσεις στις οποίες «πελαγώνεις» και δεν μπορείς να φανείς αποδοτικός.  Ευτυχώς, υπάρχουν ορισμένες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις άψογα τον χρόνο σου, ώστε να μπορείς να είσαι γρήγορος και αποτελεσματικός.

1.Κατέγραψε τις υποχρεώσεις σου. Είτε σε χαρτί είτε σε κάποια εφαρμογή στο κινητό. Αν δεις τις δουλειές σου γραμμένες είναι πιο εύκολο να θέσεις προτεραιότητες και να βγάλεις ένα συγκεκριμένο πλάνο.

2. Κράτα τον χώρο σου καθαρό και περιποιημένο. Θα δεις ότι η τάξη γύρω σου, θα φέρει τάξη και στο μυαλό σου, ενώ θα ανέβει και ψυχολογία του.

3.  Γέμισε το ψυγείο σου. Κάνε μία λίστα με τα φαγητά της εβδομάδας. Έτσι δεν θα χάνεις χρόνο προκειμένου να αποφασίσεις τι θα μαγειρέψεις.

4. Έχε έτοιμα τα πράγματα που πρέπει να πάρεις μαζί σου το πρωί πριν φύγεις από το σπίτι από το προηγούμενο βράδυ. Έτσι θα γλιτώσεις πολύ άγχος και χρόνο το πρωί που θα ξυπνήσεις.

ανοιχτό ψυγείο
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις