Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κώστας Μαρτάκης Survivor: «Κάθε χρόνο λέω όχι»
LIFESTYLE

Κώστας Μαρτάκης Survivor: «Κάθε χρόνο λέω όχι»

Κώστας Μαρτάκης Survivor: «Κάθε χρόνο μου κάνουν πρόταση, αλλά… όχι. Δεν το έχουν καταλάβει ακόμα», τόνισε ο τραγουδιστής

Κώστας Μαρτάκης Survivor: Για τις προτάσεις που δέχεται από την τηλεόραση μίλησε ο Κώστας Μαρτάκης στην εκπομπή «Πρωινό» και συγκεκριμένα στον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το Survivor και εξήγησε γιατί αρνείται την πρόταση που του γίνεται… κάθε χρόνο. «Είμαι σε δημιουργική περίοδο, γύρισα το νέο μου βίντεο κλιπ. Καλά να περάσουνε οι συνάδελφοί μου που θα πάνε στον Άγιο Δομίνικο. Ευχαριστώ πολύ την παραγωγή του Survivor για την πρόταση.

Κάθε χρόνο μου κάνουν πρόταση, αλλά… όχι. Δεν το έχουν καταλάβει ακόμα; Είναι ένα δέλεαρ το οικονομικό γιατί είμαστε άνεργοι εμείς οι καλλιτέχνες, αλλά δεν θα αντέξω με τίποτα στο Survivor», είπε αρχικά ο Κώστας Μαρτάκης για το Survivor. Σε ερώτηση για το J2US, ο Κώστας Μαρτάκης απάντησε: «Γενικά με την τηλεόραση έχω πολύ καλή σχέση. Αλλά δεν ξέρω… Θέλω να νιώσω άνετα με αυτό που θα κάνω. Αγαπώ πολύ την τηλεόραση, προέρχομαι από την τηλεόραση γιατί το talent show που ξεκίνησα ήταν τηλεοπτικό. Οπότε, είμαι κι εγώ ένα “τηλεοπτικό προϊόν”».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις