Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Το Champions League στο MEGA
ΕΛΛΑΔΑ

Το Champions League στο MEGA

Champions League MEGA: Οι ποδοσφαιρικές βραδιές της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης επιστρέφουν στο Μεγάλο Κανάλι

Champions League MEGA: Το ποδόσφαιρο στο κορυφαίο επίπεδο επιστρέφει στο MEGA, το οποίο θα προσφέρει στους τηλεθεατές του έντονη συγκίνηση με μεγάλες, απολαυστικές βραδιές Champions League. Ο ιδιοκτήτης του καναλιού κ. Βαγγέλης Μαρινάκης με προσεκτικές κινήσεις και απόλυτη εχεμύθεια προχώρησε σε κίνηση ματ, αποκτώντας τηλεοπτικά δικαιώματα της κορυφαίας διασυλλογικής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του πλανήτη. Οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου κάθε Τετάρτη θα συντονίζονται στη συχνότητα του MEGA, προκειμένου να παρακολουθούν τους μεγάλους αστέρες του ποδοσφαίρου στο Champions League, αρχής γενομένης από τη σεζόν 2021-2022, και για τα επόμενα τρία χρόνια.  Το κανάλι θα μεταδίδει live τον κορυφαίο αγώνα της βραδιάς – στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός θα κληρωθεί να αγωνίζεται την Τετάρτη, τότε ο αγώνας των «ερυθρόλευκων» θα είναι αυτός που θα μεταδίδεται.

Πριν από κάθε αγωνιστική, θα υπάρχει το pregame show της UEFA για τη διοργάνωση.  Παράλληλα, σε ειδικό πρόγραμμα θα προβάλλονται τα highlights όλων των άλλων αναμετρήσεων τόσο της Τρίτης όσο και της Τετάρτης.  Θα πρόκειται για ένα φαντασμαγορικό σόου που από τις 21:00 θα μεταφέρει όλη τη δράση από τα ευρωπαϊκά γήπεδα, ενώ θα φέρει και τη σφραγίδα του τηλεοπτικού σταθμού, που υπήρξε συνυφασμένος με την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση για 17 χρόνια, από το ξεκίνημά της το 1993. Εκτός όμως από τα ματς της Τετάρτης και τα highlights, αυτό που ξεχωρίζει στη συμφωνία την οποία πέτυχε το Mega είναι η μετάδοση των τριών τελικών της διοργάνωσης: στις 28 Μαΐου 2022 από την Αγία Πετρούπολη, το Μάιο του 2023 από την «Allianz Arena» του Μονάχου και το Μάιο του 2024 από το Γουέμπλεϊ του Λονδίνου.

μπάλα Champions League

Champions League MEGA: Στόχος η… κορυφή

Επίσης το Mega θα μεταδώσει και τους τρεις τελικούς του UEFA SUPER CUP κάθε χρονιά, αρχίζοντας από το καλοκαίρι του 2021. Ο κ. Μαρινάκης με την κίνησή του να αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Champions League  ωθεί το MEGA να «σκαρφαλώσει» στην κορυφή των καναλιών ελεύθερης λήψης ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τα αθλητικά, γεγονός που αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια του καναλιού να αποκτήσει ακόμη υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης.

Τέλος, να σημειώσουμε πως το σύνολο των αγώνων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα εξακολουθεί να μεταδίδεται από τη συνδρομητική πλατφόρμα της COSMOTE TV, η οποία θα διατηρήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα μετάδοσης στην Ελλάδα των αγώνων του Champions League και του Europa League της UEFA για τα έτη 2021-2024, ενώ στο «πακέτο» περιλαμβάνεται και η μετάδοση του Europa Conference League που θα διοργανωθεί για πρώτη φορά την ερχόμενη σεζόν (2021-2022)

ποδοσφαιριστής με μπάλα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις