Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Εισαγγελέας καλεί Καρυπίδη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εισαγγελέας καλεί Καρυπίδη

Καρυπίδης Εισαγγελέας: Μετά το τέλος του αγώνα και ενώ ο ΠΑΟΚ ''έβραζε'' ο γκολκίπερ του Άρη, Μάριος Σιαμπάνης, ο οποίος μάλιστα δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι, προέβη σε μια απίστευτη καταγγελία.

Καρυπίδης Εισαγγελέας: Το ντέρμπι μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ το βράδυ της Παρασκευής έληξε με νικητή τους γηπεδούχους. Ο δικέφαλος διαμαρτυρήθηκε έντονα για το πέναλτι που κέρδισε ο Άρης ενώ μετά το τέλος του αγώνα η Π.Α.Ε ΠΑΟΚ προχώρησε σε ανακοινώσεις που αναφέρονταν σε αλλοίωση αποτελέσματος. Και αν νομίζαμε πως το παιχνίδι έληξε με το σφύριγμα του Ολλανδού διαιτητή θα ήμασταν μάλλον αφελής.

Μετά το τέλος του αγώνα και ενώ ο ΠΑΟΚ ”έβραζε” ο γκολκίπερ του Άρη, Μάριος Σιαμπάνης, ο οποίος μάλιστα δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι, προέβη σε μια απίστευτη καταγγελία. Όπως αποκάλυψε δέχτηκε απόπειρα δωροδοκίας πριν από το Άρης – ΠΑΟΚ. Ο Σιαμπάνης κατέθεσε το βράδυ της Δευτέρας (14/12) στο τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και το απόγευμα της Τετάρτης (16/12) ξέσπασε μέσω instagram μετά την δημοσιοποίηση των συμβολαίων του του σε Ολυμπιακό και Άρη από τον ΠΑΟΚ, επιρρίπτοντας ευθύνες στην Ομοσπονδία. Αφού ανέφερε πως “δε θα λυγίσω”, έστειλε μήνυμα πως “σας καθιστώ προσωπικά υπεύθυνους για ό,τι συμβεί σε εμένα και την οικογένειά μου”. “Φταίω που δεν πήρα τα λεφτά; Φταίω που το κατήγγειλα;” ανέφερε.

Ο Μάριος Σιαμπάνης τερματοφύλακας του Άρη

Καταθέτει και ο Καρυπίδης

Μετά τις απίστευτες καταγγελίες η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κάλεσε τον ισχυρό άνδρα των κιτρίνων της Θεσσαλονίκης να καταθέσει ως μάρτυρας στην υπόθεση, με την κατάθεσή του να γίνεται στο Τμήμα Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση. Όλα αυτά καθώς ο Θόδωρος Καρυπίδης φέρεται να έχει κατονομαστεί από τον Μάριο Σιαμπάνη ως το πρώτο πρόσωπο το οποίο ενημέρωσε από την περασμένη Πέμπτη (10/12) για την απόπειρα δωροδοκίας εις βάρος του.

ο θοδωρής καρυπίδης πανηγυρίζει τη νίκη οτυ Άρη
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις