Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: United vs United

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: United vs United

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Στο Σέφιλντ δοκιμάζεται η Μάντσεστερ - Από σπουδαίες νίκες προέρχονται Αστον Βίλα και Μπέρνλι

17.12.2020 | 16:03

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο «Μπράμαλ Λέιν». Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «λεπίδες» έρχονται από την ήττα με 3-0 κόντρα στην Σαουθάμπτον. Έκαναν μία πολύ κακή εμφάνιση και δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι. Τα προβλήματα τους είναι πολλά και λύσεις δεν φαίνεται πως υπάρχουν. Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι ΜακΜπέρνι, Μπράιαν και Ο’ Κόνελ.

Από την άλλη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έρχεται από τη «λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι με την συμπολίτισσα Σίτι. Επιθετικά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρίες, ωστόσο αμυντικά ήταν εξαιρετική και έκλεισε ωραία τους χώρους. Έτσι, παρέμεινε αήττητη για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι. Απόψε, θα προσπαθήσει να το διευρύνει, παίρνοντας τη νίκη. Η μοναδική απουσία για την ομάδα του Σόλσκιερ είναι αυτή του Καβάνι.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Αστον Βίλα και Μπέρνλι

Αναζητούν λύσεις. Άστον Βίλα και Μπέρνλι κοντράρονται στο «Βίλα Παρκ». Οι «χωριάτες» έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στην Γούλβς. Είχαν την πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο μέρος και πήραν δίκαια το τρίποντο. Εκτός έδρας είναι εξαιρετικοί συγκριτικά με την εικόνα τους εντός έδρας. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη τους και απόψε θα επιδιώξουν να διευρύνουν το σερί. Δεν υπολογίζονται οι Κας, Λουίς, Ένχελς, Ντέιβις, Μπάρκλεϊ, Χίτον, Τρεζεγκέ και Γουέσλεϊ.

Από την άλλη, η Μπέρνλι έρχεται από την μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στην Άρσεναλ. Το αριθμητικό πλεονέκτημα  ήταν καταλυτικό για την επίτευξη της νίκης. Έχει προβλήματα αγωνιστικά, ωστόσο φαίνεται πως τα λύνει μέρα με την μέρα. Δεν υπολογίζονται οι Γκούντμουντσον και Κορκ.

Δείτε ακόμη:

Liverpool Day! 2-1 την Τότεναμ οι “κόκκινοι”, 2-0 στη Λέστερ οι “μπλε”
Νίκη-ανάσα η Μπαρτσελόνα, 2-1 την Σοσιεδάδ
Μεγάλη νίκη η Ιντερ και στον πόντο από την Μίλαν και την κορυφή
Exit mobile version