Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ανδρέας GNTM instagram: Η πρώτη ανάρτησή του μετά τον μεγάλο τελικό
LIFESTYLE

Ανδρέας GNTM instagram: Η πρώτη ανάρτησή του μετά τον μεγάλο τελικό

Ανδρέας GNTM instagram: Η τελική κατάταξη του τελικού του GNTM 3, ήταν: Ηρακλής Τσουζίνοβ 95,2 βαθμοί, Παρασκευή Κερασιώτη 87 βαθμοί, Ανδρέας Αθανασόπουλος 84,8 βαθμοί.

Ανδρέας GNTM instagram: Με φαντασμαγορικό τρόπο ολοκληρώθηκε ο τρίτος κύκλος του GNTM, που ανέδειξε νικητή τον Ηρακλή Τσουζίνοφ. Την τρίτη θέση μετά από συμψηφισμό των βαθμών της κριτικής επιτροπής και των ψήφων του τηλεοπτικού κοινού πήρε ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, ενώ τη δεύτερη η Παρασκευή Κερασιώτη.

Η τελική κατάταξη του τελικού του GNTM 3, ήταν: Ηρακλής Τσουζίνοβ 95,2 βαθμοί, Παρασκευή Κερασιώτη 87 βαθμοί, Ανδρέας Αθανασόπουλος 84,8 βαθμοί.

Λίγες ώρες μετά το τέλος του μεγάλου τελικού του ριάλιτι μόδας, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα ο 19χρονος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό: «Το όμορφο ταξίδι ήρθε η ώρα να τελειώσει και για εμένα κάπου εδώ! Ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλη την στήριξη και την αγάπη που μου δείξατε. Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό και αυτό θα συνεχίσω να κάνω, τώρα που το πραγματικό παιχνίδι ξεκινά. Να θυμάστε υγεία, χαμόγελα , αγάπη και πάνω από όλα πίστη στον εαυτό σας και εύχομαι όλα σας τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!».

Η ανάρτηση του Ανδρέα από το GNTM στο instagram

Η πρώτη αντίδραση και του Αιμιλιάνο

Μετά την πρώτη δοκιμασία του τελικού με τις τρεις πασαρέλες οι τέσσερις κριτές κλήθηκαν να επιλέξουν τον έναν από τους τέσσερις φιναλίστ που θα αποχωρήσει, χάνοντας την ευκαιρία να κερδίσει το GNTM. Έπειτα από την ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά, ο παίκτης που αποχώρησε ένα βήμα πριν την ανάδειξη του νικητή, ήταν ο Αιμιλιάνο Μάρκου. Ο ίδιος στεναχωρήθηκε αρκετά αλλά όπως είπε ήταν σχεδόν σίγουρος ότι θα αποχωρήσει καθώς δεν τα πήγε τόσο καλά στην πασαρέλα.

Μετά από αυτό ο Αιμιλίανο έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ίδιος έγραψε:

“Μην αφήνετε τις προσδοκίες και τις απόψεις των άλλων ανθρώπων να επηρεάσουν τις επιλογές σας. Ζήστε την κάθε εμπειρία σαν να είναι η ζωή σας… γιατί είναι η ζωή σας, επιλογή σας και όχι η δική τους. Ευχαριστώ τους πάντες όσους με υποστήριξαν καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού όπως επίσης οφείλω να συγχαρώ την παραγωγή όπου υπό τις δύσκολες συνθήκες κατάφερε να φέρει το show στις οθόνες σας”.

Ο Αιμιλιάνο από το GNTM 3 ποζάρει
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις