Αθήνα

°C

Τρίτη

11

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ακρίτα Λονδίνο – Άδωνις: Επίθεση από τον υπουργό, πάρτι στο Twitter
ΕΛΛΑΔΑ

Ακρίτα Λονδίνο – Άδωνις: Επίθεση από τον υπουργό, πάρτι στο Twitter

Ακρίτα Λονδίνο - Άδωνις: Στο... στόχαστρο της "Ομάδας Αλήθειας", μπήκε η δημοσιογράφος και συγγραφέας, Έλενα Ακρίτα, μετά από μία ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Facebook.

Ακρίτα Λονδίνο – Άδωνις: Επίθεση κατά της Έλενας Ακρίτα εξαπέλυσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, για τα δύο διαμερίσματα της δημοσιογράφου στο Λονδίνο. Με ανάρτησή του στο Τwitter ο κ. Γεωργιάδης επικρίνει την κ. Ακρίτα και χαρακτηρίζει “χυδαία” τη στάση της, όταν εμφανιζόταν υπέρμαχος του “αντιμνημονίου” και του “όχι” στο δημοψήφισμα, ενώ είχε “αποκούμπι” τα δύο διαμερίσματα.

Στην ανάρτησή του ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει για την Έλενα Ακρίτα:

Το πρόβλημα με τα “δύο διαμερισματάκια στο Λονδίνο για αποκούμπι” δεν είναι ο πλούτος. Δικά της λεφτά, άξια δουλεμένα τα κάνει ό,τι θέλει, αλλά ότι όταν πούλαγε αντιμνημόνιο, “υπερήφανα” όχι, “το νόμισμα δεν είναι φετίχ” κλπ εκείνη θα είχε αποκούμπι ενώ όλοι εμείς όχι. Χυδαίο!

Η κ. Ακρίτα, απαντώντας σε ανάρτηση της Ομάδας Αλήθειας της Νέας Δημοκρατίας, που της επιτέθηκε για τα 2 διαμερίσματα που έχει αγοράσει στο Λονδίνο από τις αμοιβές της για τα σίριαλ του Mega, ανέφερε: Αν και δεν λογοδοτώ – όπως κανείς μας άλλωστε – για τις νομίμως δεδουλευμένες και φορολογημένες αμοιβές μου, κάτι τελευταίο για την αγορα που έκανα στο Λονδίνο το 2011. Όταν γραφαμε επί χρόνια σίριαλ με 45άρια τηλεθέαση, οι καναλαρχες κέρδιζαν από εμάς 300.000.000 ευρώ από διαφήμιση. Εμείς οι σεναριογράφοι βγάζαμε ένα – ασήμαντο γι’ αυτούς, μεγάλο για μας – ποσόν από τα υπερκέρδη τους, για εργασία 12-14 ωρών την ημέρα επί χρόνια. Αν νομίζουν μερικοι ότι αριστερός είναι αυτός που ‘κάνει σκόντο’ στην εργασία του σε μεγαλοεκδότες και καναλάρχες, δεν ξέρει τί τού γίνεται. Λογαριασμό για το πως επένδυσα τα δεδουλευμένα μου ούτε δίνω, ούτε ζήτω να μου δώσουν οι άλλοι.

Ολα ξεκίνησαν με την ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα για την χρυσή εποχή του Mega και πώς της προσέφεραν εξασφάλιση με την επένδυση των δύο διαμερισμάτων στο Λονδίνο, τώρα που οδηγήθηκε σε παραίτηση από την εφημερίδα τα Νέα.

Το Twittert  ξεσπάθωσε

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις