Σταύρος Νιάρχος – παιδί: Έγκυος η Ντάσα Ζούκοβα, μητέρα για τρίτη φορά

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σταύρος Νιάρχος – παιδί: Έγκυος η Ντάσα Ζούκοβα, μητέρα για τρίτη φορά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σταύρος Νιάρχος - παιδί: Σε πελάγη ευτυχίας Σταύρος Νιάρχος και Ντάσα Ζούκοβα που σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς.

15.12.2020 | 18:48

Σταύρος Νιάρχος – παιδί: Η Ντάσα Ζούκοβα και ο Σταύρος Νιάρχος περιμένουν το πρώτο τους παιδί, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Page Six. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Ιανουάριο στο Σεντ Μόριτζ με περίπου 300 καλεσμένους και ο γάμος τους θεωρήθηκε το γεγονός της χρονιάς. Η πανέμορφη Ντάσα Ζούκοβα έχει άλλα δύο παιδιά από τον πρώην σύζυγό της, τον δισεκατομμυριούχο Ρομάν Αμπράμοβιτς, με τον οποίο χώρισε φιλικά το 2017. Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε σχεδόν έναν χρόνο αργότερα και είναι η μόνη που “ανέβασε” η Ζούκοβα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς το ζευγάρι θέλησε να προφυλάξει την προσωπική του ζωή.

Ντάσα Ζούκοβα και Σταύρος Νιάρχος επέλεξαν να κάνουν το γάμο και το πάρτι τους σε ένα καταφύγιο στο ξενοδοχείο Kulm Hotel στο Σεν Μόριτζ που ανήκει στην οικογένεια Νιάρχου. Στη τελετή μεταξύ άλλων βρέθηκαν ως καλεσμένοι, η οικογένεια David Beckham, η Gwyneth Paltrow και η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Diane von Furstenberg. Με ένα συγκλονιστικό νυφικό φτιαγμένο από τον Βαλεντίνο, εντελώς κλειστό, από κρεμ μετάξι και με μια εντυπωσιακή κάπα και κεντήματα από μαργαριτάρια στα μανίκια, η Ντάσα Ζούκοβα, έκλεψε όλα τα βλέμματα. Ο Σταύρος Νιάρχος φορούσε ένα μπλε σκούρο κοστούμι και παπιγιόν. Σύμφωνα με πληροφορίες το κόστος του γάμου και του πάρτι ξεπέρασε τα 5 εκατομμύρια στερλίνες.

Ένα κρυφό ειδύλλιο

Ο έρωτάς τους έσκασε σαν βόμβα στους κοσμικούς κύκλους της Νέας Υόρκης πριν τρία χρόνια. Λένε ότι το “προξενιό” το έκανε η αδερφή του και φίλη της, Ευγενία Νιάρχου που ήξερε ότι ο αγαπημένος της αδερφός έχει τελειώσει οριστικά με την Τζέσικα Χαρτ. Ο κληρονόμος της αυτοκρατορίας Νιάρχου έκλεψε την καρδιά της όμορφης Ρωσίδας, που θεωρείται από τις πιο κομψές και περιζήτητες κατοίκους του Μεγάλου Μήλου. Η Ντάσα τα κατάφερε και αυτή τη φορά με ένα γάμο που δεν είχε διαρρεύσει παρά μόνο πριν από λίγες ημέρες. Πολλοί θυμήθηκαν ότι κράτησε κρυφό και τον γάμο της με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς για τα έξι από τα δέκα χρόνια που διήρκεσε. Ο γάμος της με τον Αμπράμοβιτς έγινε γνωστός μόνο μετά από δημοσίευμα της Wall Street Journal το 2015.

Exit mobile version