Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Γιατί δεν στέλνει ζώδια: Ο λόγος που δεν απαντάει στα μηνύματα
PLUS

Γιατί δεν στέλνει ζώδια: Ο λόγος που δεν απαντάει στα μηνύματα

Γιατί δεν στέλνει ζώδια: Τι συμβαίνει όταν εκείνος δεν απαντάει;

Γιατί δεν στέλνει ζώδια: Κακά τα ψέματα όταν κάποιος σε ενδιαφέρει και στείλεις μήνυμα περιμένεις με αγωνία την απάντηση στα μηνύματα. Υπάρχουν σίγουρα μέρες που δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο πέρα από το αν πρέπει να στείλεις, τι θα στείλεις και τι θα απαντήσει. Τι συμβαίνει όμως όταν εκείνος δεν απαντάει; Τι εξηγούν τα άστρα;

Κριός: Είναι άνθρωπος της δράσης, όχι των μηνυμάτων

Αν πραγματικά ενδιαφέρεται για εσένα αλλά δεν σου απαντάει, σίγουρα είναι σε κάποια εξωτερική δραστηριότητα. Δεν ενδιαφέρεται και πολύ για τον ηλεκτρονικό κόσμο και προτιμά την από κοντά επαφή. Είναι λοιπόν πολύ φυσιολογικό να ξεχάσει κάπου το κινητό του και να μην το δει για ώρες.

Κοπέλα παίζει με το κινητό της

Καρκίνος: Τον έπιασαν οι ντροπές του

Ναι, πάλι. Έτσι είναι και πρέπει να το πάρεις απόφαση και να το αποδεχτείς. Το πιθανότερο είναι ότι θέλει να σου στείλει αλλά δεν ξέρει τι να πει. Γράφει και σβήνει προσπαθώντας να βρει το καλύτερο δυνατό μήνυμα για να εκφραστεί σωστά.

Τοξότης: Προτιμάει να σε δει από κοντά

Άλλο ένα ζώδιο που δεν είναι πολύ υπέρ των social media. Θα σου στείλει για να κανονίσετε να βρεθείτε, όχι για να πιάσετε ψιλή κουβέντα. Είναι από τους ανθρώπους που τους αρέσει να ζουν τη ζωή οπότε μην αγχώνεσαι αν δεν έχει στείλει μερικές μέρες. Θα το κάνει όταν θα έχει χρόνο να βρεθείτε.

Υδροχόος: Πιθανόν να το ξέχασε

Είναι οι weirdos του ζωδιακού κύκλου και το ξέρεις. Είναι έξυπνοι και αστείοι αλλά έχουν περίεργες προτιμήσεις σε όλα όσα κάνουν και κάνουν πολλά. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό να έχει ξεχαστεί να απαντήσει στο μήνυμά σου ακριβώς επειδή έχει τόσα πολλά στο μυαλό του.

Αγόρι με καπέλο παίζει με το κινητό του
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις