Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

09

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Καράβας GNTM: Η εξομολόγηση του coach
LIFESTYLE

Γιώργος Καράβας GNTM: Η εξομολόγηση του coach

Γιώργος Καράβας GNTM: Ο Γιώργος Καράβας στο χώρο του modeling είναι αρκετά γνωστός ωστόσο εμείς τον μάθαμε ως coach στο GNTM 3.

Γιώργος Καράβας GNTM: Ο Γιώργος Καράβας στο χώρο του modeling είναι αρκετά γνωστός ωστόσο εμείς τον μάθαμε ως coach στο GNTM 3. Από την πρώτη στιγμή κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό με τον χαρακτήρα του ενώ κέρδισε και το σεβασμό των παικτών. Ο Γιώργος Καράβας στο χθενινό επεισόδιο του GNTM επισκέφτηκε τα μοντέλα που έφτασαν στον ημιτελικό και μεταξύ άλλων είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση μαζί τους. Μάλιστα, δέχτηκε και κάποιες ερωτήσεις από τους παίκτες, στις οποίες απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Ο Ηρακλής ρώτησε τον coach του GNTM 3 εάν υπάρχει κάτι που θα ήθελε να αλλάξει στη ζωή του και ο Γιώργος Καράβας, απάντησε: «Εννοείται ότι έχω κάνει λάθος επιλογές. Η πρώτη επιλογή που θα ήθελα να αλλάξω, είναι να είχα σπουδάσει κάτι σημαντικό. Όταν ήμουν στο σχολείο, λόγω του ότι ήμουν αθλητής είχα στραμμένη όλη την προσοχή μου στον αθλητισμό. Έκανα 3-4 ώρες προπόνηση κάθε μέρα, οπότε τα μαθήματα είχαν πάει σε δεύτερη φάση. Βέβαια, είναι διαφορετικό πράγμα η Ακαδημαική μόρφωση, με τη μόρφωση της ζωής. Σε αυτό το πράγμα δεν θεωρώ ότι υστερώ. Αλλά καλώς ή κακώς αυτές οι επιλογές με έφεραν στο σήμερα».

Όσο για το ποια ήταν η στιγμή που ένιωσε σιγουριά για την επιλογή του να ακολουθήσει το μόντελινγκ, εξομολογήθηκε: «Ζώντας στην Ελλάδα ανά περιόδους, είχα να αντιμετωπίσω σκεπτικά όπως του ‘αυτή η δουλειά που κάνεις δεν είναι δουλειά με μέλλον’. Πέρασα δύσκολα, σίγουρα δεν μου χαρίστηκε τίποτα. Παρόλα αυτά έπαιρνα μικρές ενέσεις επιβεβαίωσης από κάποιες συνεργασίες που έκανα, με αποκορύφωμα το 2011 τη συνεργασία μου την Hermes και εκεί εξιλεώθηκα μέσα μου, για μένα αυτό ήταν αρχή της ζωής μου επαγγελματικά. Από αυτό το επάγγελμα ζω την οικογένεια μου είναι πολύ σημαντικό αυτό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις