Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαριαγάπη – Αιμιλιάνο: Η κοινή φωτογραφία που δημοσίευσε με τον σύντροφό της
LIFESTYLE

Μαριαγάπη – Αιμιλιάνο: Η κοινή φωτογραφία που δημοσίευσε με τον σύντροφό της

Μαριαγάπη - Αιμιλιάνο: Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε είδαμε και τον πρώτο μεγάλο έρωτα.

Μαριαγάπη – Αιμιλιάνο: Το φετινό GNTM 3 είχε κάτι καινούργιο που τάραξε τα νερά. Δεν θα υπήρχαν μόνο κορίτσια μοντέλα, αλλά και αγόρια. Στο άκουσμα και μόνο αυτής της είδησης, το πρώτο πράγμα που μας ήρθε στο μυαλό ήταν οι έρωτες που θα δημιουργούνταν. Αυτό βέβαια που έγινε ήταν κατώτερο των περιστάσεων ωστόσο στο τέλος το φετινό GNTM μας αποζημίωσε. Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε είδαμε και τον πρώτο μεγάλο έρωτα. Αυτού της Μαριαγάπης και του Αιμιλιάνο. Μάλιστα η 19χρονη Μαριαγάπη Ξυπολιά μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι, δεν διστάζει να δημοσιεύει φωτογραφίες με τον Αιμιλιάνο.

Η 19χρονη που βρέθηκε καλεσμένη στη Φωλια των Κου Κου μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι μόδας, είχε πει χαρακτηριστικά: «Με τον Αιμιλιάνο είμαστε μαζί, είμαστε πάρα πολύ καλά, ανυπομονώ να μπορούμε να βγαίνουμε έξω και να περνάμε καλά. Φυσικά αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο ξεκίνησε η σχέση τους μέσα στο παιχνίδι. Ήμασταν πολύ καλοί φίλοι, γνωριζόμασταν από πριν ε και με τον καιρό ήρθαμε πιο κοντά. Όλο αυτό εξελίχθηκε σε φλερτ. Η προσέγγιση έγινε ταυτόχρονα, ένα βράδυ που μιλούσαμε ήρθαμε πιο κοντά».

Η Μαριαγάπη στηρίζει φυσικά τον Αιμιλιάνο, ο οποίος βρίσκεται ακόμη στο GNTM και έχεις ως στόχο την πρωτιά.

Η ίδια έκανε μάλιστα και μια τρυφερή ανάρτηση στα instastories, στην οποία δημοσίευσε κάποια κοινά στιγμιότυπα με τον σύντροφό της. Η Μαριαγάπη, ευχαρίστησε παράλληλα όλους εκείνους που συνεχίζουν να στηρίζουν τόσο την ίδια, όσο και τον Αιμιλιάνο.

Το instastory της Μαριαγάπης
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις