Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χριστίνα Μπόμπα έγκυος: Οι πρώτες ολόσωμες φωτογραφίες της μετά την ανακοίνωσή της
LIFESTYLE

Χριστίνα Μπόμπα έγκυος: Οι πρώτες ολόσωμες φωτογραφίες της μετά την ανακοίνωσή της

Χριστίνα Μπόμπα έγκυος: Μετά από μία δύσκολη χρονιά, κατά τη διάρκεια της οποίας η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης νόσησαν από Covid το ζευγάρι αποχαιρετά το 2020, με τον πιο γλυκό τρόπο

Χριστίνα Μπόμπα έγκυος: Με τον καλύτερο τρόπο κλείνει η χρονιά για την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη. Όπως έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ”Έχει επαληθευτεί. Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη!
ΥΓ. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα”.

Μετά από μία δύσκολη χρονιά, κατά τη διάρκεια της οποίας η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης νόσησαν από Covid το ζευγάρι αποχαιρετά το 2020, με τον πιο γλυκό τρόπο, καθώς όπως ανακοίνωσαν θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Οι δύο τους αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα κι ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και τώρα ήρθε η ώρα να ολοκληρώσουν την οικογενειακή τους ευτυχία.

Μάλιστα πριν λίγη ώρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες ολόσωμες φωτογραφίες της μετά τη χαρμόσυνη ανακοίνωση ότι πρόκειται να φέρει στο κόσμο δίδυμα παιδιά.

Η Χριστίνα Μπόμπα που έχει μάθει να μοιράζεται στιγμές από τη ζωή της με τους ακόλουθούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έλαβε δεκάδες μηνύματα με ευχές και όμορφα λόγια σχετικά με το ευχάριστο γεγονός και θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Έτσι ανέβασε δύο φωτογραφίες της στις οποίες φοράει ένα ζεστό φόρεμα που κρύβει επιμελώς την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της. «Όλη σας η αγάπη μας γέμισε χαρά!🙏», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις