Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Rapid test ΕΟΔΥ: Τα ακριβή σημεία και ωράρια
ΕΛΛΑΔΑ

Rapid test ΕΟΔΥ: Τα ακριβή σημεία και ωράρια

Rapid test ΕΟΔΥ: Στην προσπάθεια για μείωση των κρουσμάτων στη χώρα μας, τα rapid test drive through έχουν μετατραπεί σε μια καλή λύση ανίχνευσης των κρουσμάτων.

Rapid test ΕΟΔΥ: Σήμερα Σάββατο κλιμάκια του ΕΟΔΥ πραγματοποιούν δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through). Στην προσπάθεια για μείωση των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας, τα rapid test drive through έχουν μετατραπεί σε μια καλή λύση ανίχνευσης των κρουσμάτων. Συγκεκριμένα σήμερα θα γίνουν έλεγχοι στις ακόλουθες περιοχές της χώρας:

– ΠΕ Βόρειου Τομέα Αθηνών: Δήμος Παπάγου-Χολαργού, 8ης Μεραρχίας (οδός Πεντέλης) Άλσος Παπάγου, 10:00-15:00

– ΠΕ Δυτικής Αττικής: Δήμος Ασπροπύργου, Πλατεία Δημαρχείου Λ. Δημοκρατίας 18, 10:00-15:00

– ΠΕ Θεσσαλονίκης: Ποσειδώνιο: 10:00-15:00

– ΠΕ Θεσσαλονίκης: Καυτατζόγλειο, 10:00-15:00

– ΠΕ Άρτας: Εκθεσιακό Κέντρο Κ. Βάγιας, 09:00-14:00

– ΠΕ Γρεβενών: Ανατολικός Κόμβος Γρεβενών, 09:00-14:00

– ΠΕ Πέλλας: Γιαννιτσά (Κέντρο Υγείας), 10:00-14:00

– ΠΕ Ρόδου: Διασταύρωση Κολύμπια-Αρχάγγελου, 10:00-15:00

– ΠΕ Νότιου Τομέα Αθηνών: Δήμος Αλίμου, Καλαμακίου και Ποσειδώνος (δημοτικό parking στο ύψος της πεζογέφυρας), 10:00-15:00

Μάλιστα ο δήμαρχος του Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, είχε ενημερώσει μέσω του προσωπικού του λογαρισμού στο facebook τους δημότες του για τα δωρεάν rapid test που θα γίνονταν το Σάββατο. Σήμερα με νέα ανάρτηση καλεί τον κόσμο να προσέλθει και να κάνει το τεστ αντιγόνου.

Η ανάρτησή του

”ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΣ!
Ξεκίνησαν τα γρήγορα τεστ για κορωνοϊό με τη μέθοδο “drive through” (μέσα από το αμάξι), από τα συνεργεία του ΕΟΔΥ στην παραλία μας (λεωφ. Ποσειδώνος και Καλαμακίου).
Η οργάνωση είναι άψογη, προκειμένου να μην ταλαιπωρείται κανένας και να γίνονται όλα γρήγορα και με ασφάλεια! Σας περιμένουμε σήμερα μέχρι τις 3 μ.μ. και αύριο (και κάθε μέρα, για το επόμενο δεκαήμερο) από τις 10 π.μ. ως τις 3 μ.μ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις