Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Το μεγάλο “στοίχημα” της Χριστίνας Μπόμπα και η διπλή ευλογία
LIFESTYLE

Το μεγάλο “στοίχημα” της Χριστίνας Μπόμπα και η διπλή ευλογία

Μπόμπα - Τανιμανίδης: Τις τελευταίες ώρες, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν δεχτεί άφθονη αγάπη και μηνύματα μέσα από τα social media.

Μπόμπα – Τανιμανίδης: Ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και ιδιαίτερα δημοφιλές στο Instagram δεν είναι άλλο από τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα. Ο παρουσιαστής και η Influencer, που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας την πρώτη ημέρα του Σεπτέμβρη το 2018 στη Σίφνο, είναι πολύ ενεργοί στα social media. Έτσι στους λογαριασμούς και των δύο στο Instagram μπορούμε να δούμε πολλά στιγμιότυπα από τις καθημερινές τους δραστηριότητες, τα επαγγελματικά του βήματα, αλλά και φυσικά από το σπίτι τους.

Ειδικά λοιπόν το διάστημα αυτό του δεύτερου lockdown, το ζευγάρι τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και τις οδηγίες που μας έχουν δοθεί και φυσικά περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους στο διαμέρισμά τους στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για έναν πολύ προσεγμένα διακοσμημένο χώρο στο Κολωνάκι όπου και μετακόμισαν πριν από μερικά χρόνια, με cozy κλίμα που ταιριάζει στην αισθητική και των δύο.

Μπόμπα – Τανιμανίδης: Ο κορονοϊός

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, που είχαν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό, ταλαιπωρήθηκαν αρκετά αλλά ευτυχώς το ξεπέρασαν γρήγορα. Μάλιστα, έκαναν εξετάσεις για να γίνουν δότες πλάσματος ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν αναπτύξει τα απαραίτητα αντισώματα στην νόσο Covid-19 για να βοηθήσουν άλλους ασθενείς που δίνουν ακόμα μάχη με τον κορωνοϊό. Ωστόσο, το 2021 θα μπει με τα πιο ευχάριστα νέα! Το αγαπημένο ζευγάρι, που απασχολεί συνεχώς τα social media με τους followers να μην χάνουν… κίνηση, ανακοίνωσε χθες τα ευχάριστα! Το δώρο των Χριστουγέννων ήρθε νωρίτερα φέτος για το ζευγάρι και φρόντισαν να μας ανακοινώσουν τα ευχάριστα μέσα από τον λογαριασμό τους στο instagram. Η διαδικτυακή κοινότητα που έχουν χτίσει όλα αυτά τα χρόνια είναι μέρος της καθημερινότητάς τους και δεν θα μπορούσαν να μην την συμπεριλάβουν σε μία από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής τους.

Μπόμπα – Τανιμανίδης: Ένας μεγάλος έρωτας και το… στοίχημα της Χριστίνας

Η 32χρονη influencer γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη Λαμία. Από μικρή είχε κλίση στις θετικές επιστήμες και μεγάλη αδυναμία στα μαθηματικά. Αυτός ήταν και ο λόγος που ενώ αγαπούσε το μάρκετινγκ, μπήκε στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο και σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών, αποφοιτώντας μάλιστα με 8. Στη συνέχεια, ασχολήθηκε με την έρευνα και έπειτα ξεκίνησε να εργάζεται σε μια πολυεθνική. Κάπως έτσι άρχισαν όλα…

Ήταν 2015 όταν ο Σάκης, είχε πάει για ένα επαγγελματικό ραντεβού στην εταιρία, όπου εργαζόταν η Χριστίνα. Όπως εξομολογήθηκε η ίδια όταν έφυγε από το γραφείο της ο παρουσιαστής έστειλε μήνυμα σε μία φίλη της και της είπε: «Εγώ αυτόν θα τον παντρευτώ!» «Είχε διαφορετική εικόνα από ότι έδειχνε στον έξω κόσμο! Είδα έναν συγκροτημένο άνθρωπο, ένα επιχειρηματικό μυαλό, έναν πολύ καλό άνθρωπο και εκτός από όλο το άλλο που με γοήτευσε! Οπότε ήξερα ότι ταιριάζουμε τελείως! Μετά από αυτό το meeting εκείνος έκανε την πρώτη κίνηση!

Με πήρε τηλέφωνο, βγήκαμε ένα ραντεβού… και μου έβαλε να λύσω τέσσερις γρίφους και είπα από μέσα μου «την πάτησες» τώρα γιατί εγώ είχα κόλλημα με τους γρίφους! Τελικά τους έλυσα και εντυπωσιάστηκε! Όταν με άφησε σπίτι μου είπε «έχω και έναν πέμπτο γρίφο αν τον λύσεις θα αλλάξω τα εισιτήριά μου και θα φύγω την επόμενη μέρα!» Μπήκα λοιπόν στo google, ούτε που το ρίσκαρα και τον έλυσα! Μετά πήγαμε σινεμά και από τότε είμαστε μαζί!»

Μπόμπα – Τανιμανίδης: Η πρόταση

Η πρόταση γάμου, όπως έγινε γνωστό, έγινε μία ημέρα πριν ο Σάκης αναχωρήσει για τη Δομινικανή Δημοκρατία, την πρώτη σεζόν που θα παρουσίαζε το Survivor. H Χριστίνα, που τότε δεν είχε ακόμα αποφασίσει να αφήσει τη δουλειά της, πίστευε πως θα μείνουν χώρια για πέντε μήνες, όσο θα διαρκούσε το ριάλιτι επιβίωσης.

«Σκέφτηκα να του οργανώσω ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι-έκπληξη καλώντας όλους τους φίλους μας. Αφού του κάναμε την έκπληξη –ή έτσι νομίζαμε τουλάχιστον–, μας είπε ‘Νομίζατε πως με ξαφνιάσατε, αλλά ο Θεσσαλονικιός βγαίνει πάντα από πάνω”. Γονάτισε, είπε τα ωραία λόγια και εμφάνισε το δαχτυλίδι. Έκλαιγα εγώ, έκλαιγε η αδελφή μου, έκλαιγαν όλοι!» διηγήθηκε η Χριστίνα μιλώντας στο InStyle. Στη συνέχεια η Χριστίνα άφησε τη δουλειά της στην Αθήνα και τον ακολούθησε στον Άγιο Δομίνικο. Τον Σεπτέμβριο του 2017 το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Σίφνο επισφραγίζοντας την αγάπη του.

Ο παραμυθένιος γάμος

Το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018, ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης και η αγαπημένη του, Χριστίνα Μπόμπα, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο πολυαναμενόμενος γάμος έγινε στη Σίφνο και συγκεκριμένα στην εκκλησία του Ταξιάρχη, στο Βαθύ. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου και κουμπάροι τους ήταν οι καλοί τους φίλοι Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτος Καμπουρίδης.

Στον γάμο έδωσαν το παρών αρκετοί celebrities από την εγχώρια showbiz, όπως παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές, επιχειρηματίες αλλά και σχεδόν όλοι οι πρώην παίκτες του Survivor. Να αναφέρουμε ότι ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Αθηνά Οικονομάκου, η Ντορέτα Παπαδημητρίου, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Φανή Χαλκιά, η Χριστίνα Κοντοβά, η Μαρία Καλάβρια κ.α.

Χλιδάτο νυφικό

Η υπογραφή της Σίλιας Κριθαριώτη δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτόν τον γάμο. Η Χριστίνα είχε δηλώσει άλλωστε ότι το νυφικό της θα ήταν δημιουργία του διάσημου οίκου και ήταν πολύ χαρούμενη για αυτό, ενώ το φόρεμα ήταν μεγάλη έκπληξη για όλους, καθώς δεν είχε αποκαλυφθεί η παραμικρή λεπτομέρεια μέχρι και την τελευταία στιγμή. Για το εν λόγω νυφικό χρειάστηκαν εκατοντάδες ώρες κεντήματος στο χέρι με χειροποίητα μοτίφ λουλουδιών και κρύσταλλα Swarovski.

Πολύ εντυπωσιακό ήταν το ολοκέντητο κορσάζ με την αποκαλυπτική πλάτη, στολισμένο με κρύσταλλα Swarovski και κοράλλια που έδωσαν μια ανάλαφρη αίσθηση στη δημιουργία. Τη γαμήλια δημιουργία ολοκλήρωσε η ολοκέντητη μεταξωτή κουάφ με λουλούδια και κρύσταλλα Swarovski.Σημειώνεται ότι το νυφικό από μεταξωτή οργάντζα αποτέλεσε ιδιαίτερο project για όλη την ομάδα της Σίλιας Κριθαριώτη, που συντέλεσαν στη δημιουργία του, ενώ έδωσαν τις πιο θερμές ευχές στην όμορφη νύφη δηλώνοντας στο λογαριασμό του οίκου στο Instagram: «Είναι ελληνικό έθιμο ότι όσο περισσότερο κέντημα έχει το νυφικό, τόσο καρπερός θα είναι και ο γάμος».

Απίστευτες και οι μπομπονιέρες

Οι μπομπονιέρες ήταν «διαφορετικές» από τις συνηθισμένες και σχεδιασμένες από την κουμπάρα του ζευγαριού, Μαρίνα Βερνίκου. Πιο συγκεκριμένα, η μία είχε το σχήμα ενός καλαίσθητου μενταγιόν με τα αρχικά της Χριστίνας και του Σάκη (C S) και η άλλη ήταν ένα πουγκί με φωτογραφία του ζευγαριού.

Η δεξίωση έγινε στο σπίτι των κουμπάρων, που βρίσκεται στην ίδια παραλία με την εκκλησία. Το κλίμα θύμιζε πάρτι, καθώς ο Χρήστος Μάστορας και ο Βο τραγούδησαν μεταξύ άλλων για το ζευγάρι και τους καλεσμένους. Κατά την άφιξή τους στον χώρο, ο Σάκης και η Χριστίνα χόρεψαν το «Dance dance dance» του Justin Timberlake, εκτελεσμένο από το δίδυμο βιολιών Duo Violins και ξεσήκωσαν κυριολεκτικά τους καλεσμένους.

Γονείς για πρώτη φορά!

Το όνειρο της οικογένειας υπήρχε πάντα στο μυαλό τους και δεν ήταν λίγες οι φορές που είχαν και οι δύο μοιραστεί την επιθυμία αυτή μέσα από συνεντεύξεις τους. “Κι έτσι ξαφνικά…σε λίγο θα γίνουμε 4” αποκάλυψε ο παρουσιαστής με την σύζυγό του να αναφέρει τη δυσκολία που πέρασαν μέχρι να ζήσουν αυτό το ευχάριστο γεγονός. “Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα”, είπε.

Έκρηξη από…. μηνύματα!

Όπως είναι λογικό, κατά τις τελευταίες ώρες το ζευγάρι έχει δεχτεί πάρα πολλά μηνύματα αγάπης μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media. Ο δημοφιλής παρουσιαστής και η εξίσου αγαπητή Influncer θέλησαν να ευχαριστήσουν όλο αυτό τον κόσμο για τις ευχές που δέχτηκαν για την εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα, μέσα από ένα σύντομο βίντεο. Στο βίντεο που ανήρτησαν στο Instagram, οι δυο τους εμφανίζονται ιδιαίτερα συγκινημένοι.

“Έχω αυτό το τεράστιο χαμόγελο, γιατί μόλις μπήκα σπίτι και είδα όλες αυτές τις ευχές που έχετε στείλει και την αγάπη σας! Μας έχετε ‘λούσει’ με αγάπη και εμείς σας αγαπάμε πάρα πάρα πολύ”, είπε η Χριστίνα Μπόμπα στους θαυμαστές της.

H αποκάλυψη της Σταματίνας

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή, Happy Day ανέφερε ότι την είδηση την γνώριζαν πάνω από ένα μήνα και αποκάλυψε και την παρατήρηση που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης στον μπαμπά του, τον Στέφανο! Συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Θα ξεκινήσουμε με ευχάριστα νέα. Σίγουρα μάθατε ότι ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα θα γίνουν γονείς. Η Χριστίνα κυοφορεί διδυμάκια και κάτι που ίσως ξέρετε είναι ότι αυτή η εκπομπή την είχε την πληροφορία και την είχε ενάμιση μήνα πριν. Αυτές είναι ευχάριστες ειδήσεις και το ίδιο το ζευγάρι αποφασίζει πότε θα τις επικοινωνήσει. Εμείς χαιρόμαστε ότι αυτή η πληροφορία επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο».

«Σύντομα θα είναι τέσσερις. Έχουμε κάνει ρεπορτάζ. Να πω ότι ήταν να είχαμε και τον μπαμπά του Σάκη, που από ότι μου είπατε μου έχει και αδυναμία. Τον κύριο Στέφανο θα τον πάρω μετά τηλέφωνο να γνωριστούμε αλλά ο Σάκης δεν τον άφησε γιατί του είπε “μπαμπά το παράκανες, μιλάς εδώ, μιλάς εκεί”. Αλλά δεν πειράζει, σημασία έχει η ευχάριστη είδηση»!

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις