Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Φουρέιρα Mad VMA: Τα μελανιασμένα της πόδια μετά την εμφάνισή της
LIFESTYLE

Ελένη Φουρέιρα Mad VMA: Τα μελανιασμένα της πόδια μετά την εμφάνισή της

Ελένη Φουρέιρα Mad VMA: Στη φωτογραφία δείχνει τα μελανιασμένα γόνατά της από τον χορό.

Ελένη Φουρέιρα Mad VMA: Η Ελένη Φουρέιρα, η αγαπημένη pop καλλίτέχνης, είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα. Έχει τη στόφα της σταρ, όχι μόνο στα πλαίσια της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Κάτι που έχει αποδέιξει άλλωστε με τις καλλιτεχνικές συνεργασίες που έχει κάνει. Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε για άλλη μια φόρα στα Mad VMA τα οποία φέτος λόγω του κορονοϊού ήταν διαφορετικά αφού δεν θα υπάρχει κοινό. Υπενθυμίζεται ότι τα βραβεία MAD θα μεταδοθούν τηλεοπτικά στις 27 Δεκεμβρίου  από το κανάλι του Mega, με παρουσιαστή φυσικά τον Θέμη Γεωργαντά.

Εκεί η λαμπερή τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει κάποιες τις επιτυχίες της. Παθιασμένη για αυτό που κάνει η Ελένη Φουρέιρα το έχει ρίξει στις πρόβες. Για να προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορεί ( το σόου που κάνει κάθε χρόνο η Ελένη Φουρέιρα όταν ανεβαίνει στη σκηνή του MAD είναι εντυπωσιακό ). Κάτι αντίστοιχο θέλει να κάνει και φέτος παρόλο βέβαια που κόσμος από κοντά δεν θα υπάρχει. Η γνωστή τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από τις πρόβες αυτές. Η φωτογραφία μάλλον δεν ήταν αυτή που περιμέναμε.

Στη φωτογραφία δείχνει τα μελανιασμένα γόνατά της από τον χορό. H Ελένη Φουρέιρα έγραψε με χιουμοριστικό τρόπο: “Μετά την προετοιμασία για τα Mad, ο χορογράφος μου είπε ότι θα κάνω κάτι εύκολο, μην ανησυχείτε”.

Δείτε την ανάρτηση από το Instagram της Ελένης Φουρέιρα:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις