NBA – κορονοϊός: Υγεία πάνω απ’ όλα!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

NBA – κορονοϊός: Υγεία πάνω απ’ όλα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

NBA - κορονοϊός: Προτάσσεται η ασφάλεια και καθιερώνονται για τη νέα σεζόν καθημερινά τεστ στους παίκτες με απάντηση σε μισή ώρα!

11.12.2020 | 22:57

NBAκορονοϊός: Θέλει να εξασφαλίσει την υγεία των αθλητών του το NBA! Οι άνθρωποι της λίγκας εξετάζουν νέα μέτρα, ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη ασφάλεια για την υγειά των αθλητών αλλά και των μελών των ομάδων. Έτσι, αποφάσισαν να καθιερώσουν ένα νέο πλάνο. Πιο συγκεκριμένα, αποφάσισαν να υποβάλλονται οι παίκτες σε ράπιντ τεστ καθημερινά. Mάλιστα τα αποτελέσματα θα ανακοινώνονται μετά από διάρκεια 30 λεπτών.

Ο μαγικός κόσμος του NBA θέλει να “θωρακίσει” το περιβάλλον γύρω από τις ομάδες και να μειώσει τους κινδύνους για τους αθλητές, έτσι εξετάζουν τρόπους που θα το καταφέρουν αυτό και μάλιστα χωρίς να επηρεάζουν την καθημερινότητα των παιχτών. Γι’ αυτό το λόγο θα καθιερωθούν τα καθημερινά ράπιντ τεστ για τους αθλητές και μάλιστα σε καθημερινή βάση.

NBA – κορονοϊός: Αποτελέσματα σε 30’

Τα αποτελέσματα από τα καθημερινά τεστ θα βγαίνουν μετά από 30 λεπτών, όταν μία ομάδα βρίσκεται στην έδρα της. Ενώ, σε περίπτωση που βρίσκονται εκτός έδρας τα αποτελέσματα θα γίνονται γνωστά σε διάρκεια 90 λεπτών. Παράλληλα, οι ιθύνοντες του NBA θα υποβάλλουν τους αθλητές που εντοπίζονται θετικοί και σε δεύτερο τεστ. Με αυτόν τον τρόπο θα επιδιώξουν να σιγουρέψουν στα πλαίσια του εφικτού ότι δεν πρόκειται για λάθος αποτέλεσμα στο πρώτο τεστ. Όμως, το ενδιαφέρον είναι ότι οι παίχτες θα προπονούνται κανονικά με τις ομάδες τους μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα και του δεύτερου τεστ.

Δείτε ακόμη:

Με τον παγκόσμιο πρωταθλητή το “τελευταίο ταγκό” της F1 στο Αμπού Νταμπι
Καμπάνες 30 χιλιάρικα στον Ολυμπιακό, αναβολές για Κούγια
Χωρίς τη μεγάλη έκπληξη το φινάλε των ομίλων
Exit mobile version