Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εμβόλιο κορονοϊός Μόσιαλος: «Oι αντιεμβολιστές κάνουν κακό στην παγκόσμια υγεία»
ΕΛΛΑΔΑ

Εμβόλιο κορονοϊός Μόσιαλος: «Oι αντιεμβολιστές κάνουν κακό στην παγκόσμια υγεία»

Εμβόλιο κορονοϊός Μόσιαλος: Ο καθηγητής του LSE απάντησε σε εκείνους που υποστηρίζουν πως ο Μπιλ Γκέιτς χρηματοδοτεί τα εμβόλια επιδιώκοντας τη μείωση του πληθυσμού

Εμβόλιο κορονοϊός Μόσιαλος: «Απασφάλισε» ο καθηγητής πολιτικής της Υγείας στη Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου, Ηλίας Μόσιαλος κατά των αντιεμβολιαστών. Ο καθηγητής του LSE με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης απάντησε σε εκείνους που υποστηρίζουν πως ο Μπιλ Γκέιτς χρηματοδοτεί τα εμβόλια επιδιώκοντας τη μείωση του πληθυσμού, εξηγώντας τον λόγο που κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Επίσης, εξήγησε τον λόγο που οι αντιεμβολιστές κάνουν οι ίδιοι κακό στην παγκόσμια υγεία. Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Μόσιαλου: «Ένα από τα επιχειρήματα των αντιεμβολιαστών είναι ότι τα εμβόλια τα έχει χρηματοδοτήσει ο Μπιλ Γκέιτς γιατί έτσι επιδιώκει τη μείωση του πληθυσμού. Ξέρω ότι ακούγεται περίεργο ως επιχείρημα αλλά αυτά λένε σε διαφορά βίντεο που κυκλοφορούν.

Επομένως οι αντιεμβολιαστές δεν θέλουν τη μείωση του πληθυσμού και καλά κάνουν. Γιατί να πεθαίνει άδικα ο κόσμος; Να διευκρινίσω ότι η εταιρεία Pfizer δεν πήρε καμία επιδότηση από το ίδρυμα Γκέιτς για να αναπτύξει το εμβόλιο. Πήρε επενδυτικό ρίσκο και κατόρθωσε να αναπτύξει ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εμβόλιο. Ας αφήσουμε όμως τη χρηματοδότηση και ας μείνουμε στο άλλο σκέλος του επιχειρήματος. Το 2019 πέθαναν 207500 παγκοσμίως (κυρίως παιδιά και έφηβοι) εξαιτίας της ιλαράς. Ο αριθμός των θανάτων αυξήθηκε κατά 50% μεταξύ 2016 και 2019.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις