Ολυμπιακός – Τσάμπιονς Λιγκ: Πέρασε με …δεκανίκι

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Τσάμπιονς Λιγκ: Πέρασε με …δεκανίκι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Ολυμπιακός - Τσάμπιονς Λιγκ: Νέα ήττα, αυτή τη φορά εντός 0-2 από την Πόρτο και συνέχεια στο Europa ελέω της ήττας της Μαρσέιγ από την Μάντσεστερ Σίτι

10.12.2020 | 00:35

ΟλυμπιακόςΤσάμπιονς Λιγκ: Έχασε αλλά βγήκε κερδισμένος… ! Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 0-2 από την Πόρτο, ωστόσο πήρε το εισιτήριο για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Πορτογάλους να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Πίεσαν τους Πειραιώτες και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα.

Στο 10’ έπειτα από εξέταση στο VAR, καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ της Πόρτο για χέρι. Ο Οτάβιο ανέλαβε να το εκτελέσει και έκανε το 0-1. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει και κράτησε την μπάλα. Πίεσε τους φιλοξενούμενους και έπαιξε πιο επιθετικά. Έκανε φάσεις, ωστόσο δεν μπορούσε να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Κόστα. Έτσι, η Πόρτο οδηγήθηκε στα αποδυτήρια, βρισκόμενη μπροστά στο σκορ.

Ολυμπιακός – Τσάμπιονς Λιγκ: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοση του. Γύρισε ωραία την μπάλα και έψαξε να βρει κενά στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Έκανε φάσεις αλλά υστερούσε στα τελειώματα των φάσεων του. Η Πόρτο εξακολουθούσε να απειλεί και κατάφερε να σκοράρει και δεύτερο γκολ. Στο 77’ ο Ουρίμπε έκανε το 0-2 και σφράγισε ουσιαστικά τη νίκη. Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τον Ολυμπιακό, αφού δύο λεπτά αργότερα ο Σεμέδο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Δεν κατάφερε να βρει κάποιο γκολ και έτσι ηττήθηκε. Όμως, οι Πειραιώτες πήραν το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, καθώς η Μαρσέιγ ηττήθηκε στο Μάντσεστερ από την Σίτι και υπερτερεί των Γάλλων στην ισοβαθμία.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Οτάβιο 10’ (πεν), Ουρίμπε 77’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Σεμέδο 79’

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία), Βοηθοί: Μαρκ Μπρος (Γερμανία), Στέφαν Λουπ (Γερμανία), VAR: Μάρκος Φριτς (Γερμανία)

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σισέ, Σεμέδο, Χολέμπας, Εμβιλά, Καμαρά (Φορτούνης 35’), Μπουχαλάκης, Μασούρας (Ραντζέλοβιτς 46’), Βρουσάι (Σουντανί 73’), Ελ Αραμπί (Μπα 81’).

Πόρτο (Σ. Κονσεϊσάο): Ντιόγκο Κόστα, Ντιόγκο Λέιτε, Ζαϊντού, Γκρούγιτς, Εμπεμπα, Μπαρό (Ουρίμπε 63’), Ζοάο Μάριο (Κορόνα 71’), Οτάβιο (Σαρ 79’), Φελίπε Άντερσον (Ντίας 63’), Νανού, Τόνι Μαρτίνες (Εβανίλσον 79’).

Δείτε ακόμη:

Βρυχήθηκε στους παίκτες ο “τίγρης” και στήριξε Καρέρα
Ο Κολτσέσκου, ο Γουεμπό και η διακοπή του Παρί Σ. Ζ.-Μπασάκσεχιρ (vid)
Έχουμε την ποιότητα να συνεχίσουμε στο Europa League
Exit mobile version