Σνικ τατουάζ: Μια τεράστια νεκροκεφαλή στην πλάτη του

LIFESTYLE

Σνικ τατουάζ: Μια τεράστια νεκροκεφαλή στην πλάτη του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Σνικ τατουάζ: Ο Snik έχει μεγάλη αγάπη στα τατουάζ και αυτή τη φορά επέλεξε να κάνει ακόμη ένα

09.12.2020 | 22:22

Σνικ τατουάζ: O Snik έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους πιο επιτυχημένους ράπερ στη χώρα μας, ενώ πρόσφατα αναδείχθηκε και ως ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης στο spotify. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της εμφάνισης του Snik είναι τα δεκάδες τατουάζ που καλύπτουν μεγάλο μέρος του σώματός του. Σύμβολα super ηρώων, cartoons, λέξεις, γράμματα του ελληνικού αλφάβητου, πορτρέτα και δεκάδες άλλα τατουάζ έχει επιλέξει ο ίδιος για να κοσμούν το πρόσωπο αλλά και το κορμί του.

Ο Snik έχει μεγάλη αγάπη στα τατουάζ και αυτή τη φορά επέλεξε να κάνει ακόμη ένα. Συγκεκριμένα, ο ίδιος αποφάσισε να κάνει στην πλάτη του μια τεράστια νεκροκεφαλή και να γράψει στο κάτω μέρος το καλλιτεχνικό του όνομα με μεγάλα γράμματα. Μάλιστα, ο Snik δεν δίστασε να δείξει και το νέο του τατουάζ στους διαδικτυακούς του φίλους, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Snik: Ο εντυπωσιακός χριστουγεννιάτικος στολισμός του σπιτιού τους

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δύο τους εδώ και μερικούς μήνες μένουν κάτω από την ίδια στέγη και περνούν καλά και δεν το κρύβουν.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια της εκπομπής “Pop up” και ο γνωστός ράπερ αποφάσισαν να μπουν σε εορταστικούς ρυθμούς για να τους αλλάξει η διάθεση, κι έτσι στόλισαν στο σπίτι τους. Τόσο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όσο και ο Snik, δημοσίευσαν φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram και έδειξαν στους διαδικτυακούς τους φίλους τον εντυπωσιακό στολισμό της κατοικίας τους. Μάλιστα, η Ηλιάνα και ο Snik όπως θα παρατηρήσετε τοποθέτησαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους δίπλα στο τραπέζι του μπιλιάρδου.

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

Exit mobile version