Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Περιποίηση επιδερμίδας: Οι ανάγκες της επιδερμίδας αλλάζουν από ηλικία σε ηλικία
PLUS

Περιποίηση επιδερμίδας: Οι ανάγκες της επιδερμίδας αλλάζουν από ηλικία σε ηλικία

Περιποίηση επιδερμίδας: Στα 40, το δέρμα χάνει την ελαστικότητα του και οι ρυτίδες είναι πιο ορατές. Είναι ώρα, να εντάξουμε στην καθημερινή μας ρουτίνα αντιγηραντικά προϊόντα.

Περιποίηση επιδερμίδας: Οι ανάγκες της επιδερμίδας αλλάζουν από ηλικία σε ηλικία. Στην ηλικία των 20 χρονών, η επιδερμίδα είναι φωτεινή και το μόνο που χρειάζεται είναι μια καλή ενυδάτωση. Λίγο μετά τα 30, το δέρμα μας δεν ανανεώνεται τόσο γρήγορα με αποτέλεσμα την εμφάνιση των πρώτων ρυτίδων. Στα 40, το δέρμα χάνει την ελαστικότητα του και οι ρυτίδες είναι πιο ορατές. Είναι ώρα, να εντάξουμε στην καθημερινή μας ρουτίνα αντιγηραντικά προϊόντα.

Ωστόσο, ο γενικός κανόνας είναι ότι σε οποιαδήποτε ηλικία κι αν βρισκόμαστε χρειάζεται να φροντίζουμε σχολαστικά την επιδερμίδα μας, ώστε να περιορίσουμε όσο τον δυνατόν τα σημάδια της γήρανσης.

  1. Καθαρισμός-Ντεμακιγιάζ

Ο βαθύς καθαρισμός είναι το σημαντικότερο βήμα για τη φροντίδα της επιδερμίδας. Ειδικότερα, η χρήση της μάσκας κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη για καθαρισμό, καθώς η λιπαρότητα που συσσωρεύεται επηρεάζει την κατάσταση του δέρματος.

Το γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ HELENVITA FACE CLEANSING MILK και το έλαιο ντεμακιγιάζ FACE CLEANSING OIL, κατάλληλο για ξηρή/πολύ ξηρή επιδερμίδα, απομακρύνουν αποτελεσματικά μακιγιάζ, ρύπους και περίσσεια σμήγματος, από το πρόσωπο, τα μάτια και το χείλη, διατηρώντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη και ελαστική.

  1. Ενίσχυση της επιδερμίδας

Εντάξτε τον ορό στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας. Τα serums περιέχουν δραστικά και ενεργά συστατικά σε υψηλή συγκέντρωση που δρουν πιο αποτελεσματικά και στοχευμένα σε συγκεκριμένες ανάγκες της επιδερμίδας. Ο ορός ενυδάτωσης HELENVITA HYDRATION SERUM εξασφαλίζει άμεση και εντατική ενυδάτωση σε βάθος, προσφέρει βελούδινη υφή και αναζωογόνηση. Μετά από 1 ώρα χρήσης, η ενυδάτωση της επιδερμίδας αυξάνεται +15,3%. Ωστόσο, αν οι ανάγκες μας είναι περισσότερες από μια (π.χ. ρυτίδες, αφυδάτωση, κλπ.) , προτείνεται ο συνδυασμός δύο ορών με διαφορετικό στόχο. Ο ορός αντιγήρανσης HELENVITA ANTI-WRINKLE INSTANT TIGHTENING SERUM δημιουργεί ένα φιλμ που γεμίζει τα κενά της επιδερμίδας και απαλύνει ρυτίδες, λεπτές γραμμές και ατέλειες, προσφέροντας ομοιόμορφο τόνο, λάμψη και απαλότητα στο δέρμα.

  1. Ενυδάτωση

Όταν το δέρμα μας είναι σωστά ενυδατωμένο, η λειτουργία του επιδερμικού φραγμού ενισχύεται, συμβάλλοντας στην διατήρηση της υγείας του δέρματος. Η ενυδατική κρέμα HYDRATION DAY CREAM με δείκτη προστασίας SPF15 NORMAL/MIXED SKIN. Επιλέξτε μια ενυδατική κρέμα που να είναι πλούσια τόσο σε ενυδατικούς παράγοντες, όσο και σε δραστικά συστατικά (βλαστοκύτταρα, πεπτίδια, ceramides, κλπ.), ώστε να επιτυγχάνεται η ενυδάτωση και θρέψη όλων των στιβάδων της επιδερμίδας. Η αντιγηραντική κρέμα ημέρας HELENVITA ANTI-WRINKLE DAY CREAM με δείκτη προστασίας SPF25, κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας, μειώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ενώ παράλληλα δρα κατά της πρόωρης γήρανσης και της φωτογήρανσης. Μετά τα 40, συνίσταται η χρήσης μιας κρέμας νυκτός για την ολική ενίσχυση της επιδερμίδας. Η κρέμα νυκτός HELENVITA ANTI-WRINKLE NIGHT CREAM NORMAL/MIXED SKIN προωθεί την κυτταρική ανανέωση κατά τη διάρκεια της νύχτας, αυξάνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας και ενυδατώνει σε βάθος.

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε και την περιποίηση των ματιών. Ο χρόνος διαλέγει την περιοχή γύρω από τα μάτια για να κάνει την πρώτη του εμφάνιση. Οι μαύροι κύκλοι, το πρήξιμο, οι σακούλες δεν κάνουν διάκριση στην ηλικία. Η κρέμα ματιών HELENVITA HYDRATION TONING EYE CREAM έχει στοχευμένη δράση ενάντια στο κουρασμένο βλέμμα και στους μαύρους κύκλους. Βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας γύρω από τα μάτια και προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και αναζωογόνηση. Η αντιγηραντική κρέμα ματιών HELENVITA ANTI-WRINKLE EYE CREAM εξομαλύνει τις ορατές ρυτίδες στην περιοχή των ματιών, αφήνοντας το βλέμμα ανανεωμένο, λαμπερό και ξεκούραστο.

Οι νέες ολοκληρωμένες σειρές ομορφιάς HELENVITA ANTI-WRINKLE & HYDRATION καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες προστασίας και ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Τα καινοτόμα συστατικά που εμπεριέχονται στις σειρές εξασφαλίζουν όμορφο και λαμπερό δέρμα σε κάθε ηλικία.

Δείτε όλα τα προϊόντα ομορφιάς HELENVITA εδώ: https://www.helenvita.com/

Από τη Pharmex – Αποκλειστικά στα φαρμακεία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις