Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στέλιος Ρόκκος παιδιά: Τι εξομολογείται ο τραγουδιστής
LIFESTYLE

Στέλιος Ρόκκος παιδιά: Τι εξομολογείται ο τραγουδιστής

Στέλιος Ρόκκος παιδιά: «Είναι πολλά για τα οποία μετανιώνω. Θα μπορούσα να είμαι πολύ καλύτερος πατέρας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής

Στέλιος Ρόκκος παιδιά: Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση προέβη σήμερα ο Στέλιος Ρόκκος. Ο τραγουδιστής, μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη, αποκάλυψε πως ο ίδιος πιστεύει πως δεν υπήρξε καλός πατέρας και εξήγησε τους λόγους. «Είναι πολλά για τα οποία μετανιώνω. Θα μπορούσα να είμαι πολύ καλύτερος πατέρας. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Η δουλειά και ότι είμαι όπου να ‘ναι… Όταν ένας άνθρωπος έχει ένα ταλέντο και δίνεται ολοκληρωτικά σε αυτό, δεν μπορεί να είναι καλός σε τίποτα άλλο. Τώρα τα παιδιά μου δεν με χρειάζονται, έχουν τις ζωές τους. Όταν με χρειάζονταν δεν είχα χρόνο», είπε χαρακτηριστικά ο 55χρονος.

Παράλληλα, ο Στέλιος Ρόκκος αποκάλυψε και το… παρελθόν της Βίκυ Σταυροπούλου, πριν εκείνη γίνει ηθοποιός. Ο Στέλιος Ρόκκος έκανε αποκαλύψεις για τη Βίκυ Σταυροπούλου πριν γίνει ηθοποιός. «Πριν γίνει ηθοποιός η Βίκυ Σταυροπούλου της πρότεινα να έρθει να κάνει δημόσιες σχέσεις στην εταιρεία που δούλευα. Την προσέλαβαν και ήταν καταπληκτική. Το «Σμαράγδια και Ρουμπίνια» το κάναμε μαζί», δήλωσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις