Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λεωνίδας Κουτσόπουλος – MasterChef: Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα
LIFESTYLE

Λεωνίδας Κουτσόπουλος – MasterChef: Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα

Λεωνίδας Κουτσόπουλος - MasterChef: Ο νέος κύκλος του MasterChef προετοιμάζεται πυρετωδώς!

Λεωνίδας Κουτσόπουλος – MasterChef: Ο νέος κύκλος του MasterChef προετοιμάζεται πυρετωδώς! Τα pre-castings έχουν ξεκινήσει, τα τεστ κορωνοϊού έχουν πραγματοποιηθεί και οι κριτές είναι έτοιμοι να επιλέξουν τους φετινούς παίκτες.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έβαλε το κοστούμι του και δημοσίευσε στα Instagram Stories του, την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα του MasterChef 5! Ο νέος κύκλος αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο και οι τρεις κριτές, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης είναι ενθουσιασμένοι που συναντήθηκαν ξανά.

Αντίστροφη μέτρηση

Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι τα τέλη του Νοεμβρίου πρόκειται να ξεκινήσουν τα πρώτα γυρίσματα του MasterChef 5, ενώ αυτή τη στιγμή οι υποψήφιοι μάγειρες κάνουν ελέγχους για βεβαιωθούν ότι κανείς από τους υποψηφίους δεν πάσχει από κορονοϊό.

Η παραγωγή πρόκειται να τηρήσει όλα τα απαραίτητα εκείνα μέτρα ασφαλείας και για τον λόγο αυτό οι οντισιόν και οι δοκιμασίες θα διαφέρουν από τις άλλες χρονιές και γι’αυτο θα πραγματοποιηθούν με λίγα άτομα.

Σημειώνεται ότι όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής των επίδοξων σεφ -και αν φυσικά όλα κυλήσουν ομαλά με την πανδημία του κορονοϊού- θα αποφασιστεί και η ημερομηνία προβολής του νέου κύκλου του διαγωνισμού μαγειρικής. Με βάση τον προγραμματισμό των προηγούμενων χρόνων, αν όλα πάνε καλά το MasterChef 5 θα επιστρέψει στην τηλεόραση στο τέλος του Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις