Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Τα τρομερά σφυριά

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Τα τρομερά σφυριά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Η Γουέστ Χαμ υποδέχεται τη Γιουνάιτεντ - Τη Λιντς φιλοξενεί η Τσέλσι - Με τη Φούλαμ εντός η Σίτι

05.12.2020 | 12:51

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Δυνατή αναμέτρηση στο «Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου»! Η Γουέστ Χαμ κοντράρεται με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα «σφυριά» έρχονται από τη νίκη με 2-1 απέναντι στην Άστον Βίλα. Έκαναν μία καλή εμφάνιση και μπόρεσαν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Έτσι, συνέχισαν το νικηφόρο σερί. Έχουν κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο. Απόψε, δεν υπολογίζονται οι Αντόνιο και  Γιαρμολένκο, ενώ αμφίβολος είναι ο Φρέντερικς.

Από την άλλη, η Γιουνάιτεντ πήρε μια σημαντική νίκη με 3-2 κόντρα στην Σαουθάμπτον εκτός έδρας. Δυσκολεύτηκε αρκετά, όμως μίλησε ο Καβάνι στο τέλος. Στο Τσάμπιονς Λιγκ ηττήθηκε 1-3 από την Παρί Σεν Ζερμέν. Έκανε μια μέτρια εμφάνιση και κινδυνεύει να μείνει εκτός συνέχειας. Απόψε, θα προσπαθήσει να κάνει μία καλή εμφάνιση και να συνεχίσει νικηφόρα στο πρωτάθλημα. Δεν υπολογίζεται ο Σο, ενώ ερωτηματικό υπάρχει για τον Ράσφορντ.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Τσέλσι και Λιντς

Ενδιαφέρον παιχνίδι και στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Η Τσέλσι υποδέχεται την Λιντς. Οι «μπλε» έρχονται από την «λευκή» ισοπαλία απέναντι στην Τότεναμ. Είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν μπόρεσαν να την αξιοποιήσουν. Την Τετάρτη διέλυσαν με 4-0 την Σεβίλλη εκτός έδρας και εξασφάλισαν την πρώτη θέση του ομίλου. Ο Φρανκ Λάμπαρντ έχει κόντρα με τον Μαρσέλο Μπιέλσα από την εποχή, που προπονούσε την Ντέρμπι, αφού τον είχε κατηγορήσει για κατασκοπία. Απόψε, είναι πλήρεις. Από την άλλη, η Λιντς έρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στην Έβερτον. Έκανε μια καλή εμφάνιση και πήρε το διπλό μετά από 30 χρόνια. Απόψε, θα επιδιώξει να κάνει ανάλογη εμφάνιση και να συνεχίσει τις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Φόρσοου, Ερνάντεθ και Σάκλετον.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Μπέρνλι αντιμετωπίζει την Έβερτον. Ενώ, η Μάντσεστερ Σίτι κοντράρεται με την Φούλαμ.

Δείτε ακόμη:

Σπουδαία εμφάνιση και διπλό στο Μπιλμπάο 2-0 η Θέλτα
Το γύρισε με παίκτη παραπάνω η Χέρτα, 3-1 την Ουνιόν
Τη Δευτέρα η ξεκινάει η μουντιαλική περιπέτεια για την εθνική
Exit mobile version