Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / The Bachelor spoiler αποχώρηση (4/12): Ποια κοπέλα δε θα μπει στην τελική πεντάδα
LIFESTYLE

The Bachelor spoiler αποχώρηση (4/12): Ποια κοπέλα δε θα μπει στην τελική πεντάδα

The Bachelor spoiler αποχώρηση (4/12): Η Αντζελίνα «έβραζε» από ζήλια και θυμό όσο έβλεπε τον Παναγιώτη μαζί με την Νικόλ

The Bachelor spoiler αποχώρηση (4/12): Όσο περνάνε οι εβδομάδες, τα περιθώρια στενεύουν και οι κοπέλες λιγοστεύουν στο The Bachelor. Ένα βήμα πριν την τελική πεντάδα, ποια είναι αυτή που θα αποχωρήσει αυτή την Παρασκευή; Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε να αποχωρεί η Άννα, η οποία ήταν από τις τελευταίες κοπέλες που μπήκαν στο παιχνίδι και δεν κατάφερε να πλησιάσει αρκετά τον Παναγιώτη.

Ωστόσο, πλέον οι κοπέλες που έχουν μείνει είναι αυτές που θα ήθελε ο Παναγιώτης να κάνει κάτι μαζί τους. Ξέρουμε ήδη ότι στην τελική τριάδα θα είναι η Αντζελίνα, η Νικολέτα και η Βίβιαν, οπότε ποια θα φύγει την Παρασκευή; Η Σία, η Εριέττα ή η Ραφαέλα; Σύμφωνα με τα τελευταία spoiler, αυτή που θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα είναι η Εριέττα!

Έξαλλη από ζήλια η Αντζελίνα με τον Παναγιώτη

Χθες, έντονη σκηνή ζηλοτυπίας έκανε η Αντζελίνα στοBachelor, όταν είδε τον Παναγιώτη να αγκαλιάζει τη Νικόλ. Η ξαφνική αδιαθεσία της Νικολέττας έφερε τα πάνω κάτω στη βίλα του «The Bachelor». «Νιώθω μια μικρή αδιαθεσία και δεν μπορώ να συνεχίσω το ζαχαραπλαστικό μου έργο. Ευτυχώς γλίτωσα τον Παναγιώτη από την τροφική δηλητηρίαση.», είπε στην κάμερα η Νικολέττα. Στη συνέχεια η ίδια ανέφερε στον Παναγιώτη: «Δεν αισθάνομαι πολύ καλά. Θα ήθελα να δεν σε πειράζει να γυρίσω πίσω στη βίλα. Δεν αισθάνομαι καλά από το πρωί, δεν συνέβη κάτι τώρα.».

Η Αντζελίνα «έβραζε» από ζήλια και θυμό όσο τους έβλεπε να είναι κοντά και στράφηκε κατά του Παναγιώτη λέγοντας: «Είμαστε και άλλες κοπέλες που δεν έχουμε αισθανθεί καλά εδώ μέσα. Να γίνεται ότι γίνεται και είναι δεύτερη φορά που συμβαίνει τέτοιο σκηνικό; Εγώ πραγματικά αυτή τη στιγμή είναι σαν να έχεις πάρει ένα μαχαίρι και το καρφώνεις στην καρδιά μου και το γυρνάς.

Νομίζεις μου αρέσει αυτό που βλέπω; Χαρταετό πετάω εγώ εδώ μέσα. », είπε αρχικά η Αντζελίνα στον Παναγιώτη. «Παναγιώτη είμαστε άλλες πέντε κοπέλες εδώ. Δεν ξέρω αν έχεις καταλάβει αλλά όλες ανταγωνιζόμαστε για να κερδίσουμε την καρδιά σου. Να κάνω σήματα Μορς για να καταλάβεις ότι είμαι εδώ;» , συνέχισε η Αντζελίνα στην κάμερα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις