Μπάσκετ – BCL: Αλλαγές στο φορμάτ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – BCL: Αλλαγές στο φορμάτ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Μπάσκετ - BCL: Θα δημιουργηθούν 4 όμιλοι των 4 ομάδων και οι αγώνες της φάσης των “16” θα ξεκινήσουν στις αρχές του Μαρτίου

03.12.2020 | 23:54

ΜπάσκετBCL: Η διοργανώτρια αρχή του Μπάσκετμπολ Τσάμπιονς Λιγκ ανακοίνωσε αλλαγές στο φορμάτ της διοργάνωσης με σκοπό να ολοκληρωθεί όσο το δυνατό πιο ομαλά η σεζόν. Θυμίζουμε, οι ιθύνοντες είχαν πάρει μέτρα για την κανονική περίοδο της διοργάνωσης. Πλέον θα γίνουν και νέες αλλαγές λόγω των δεδομένων που έχουν δημιουργηθεί ελέω κορωνοϊού. Έτσι, με βάση τα νέα μέτρα η φάση των «16» αλλάζει ριζικά, καθώς θα δημιουργηθούν 4 όμιλοι των 4 ομάδων. Ενώ, οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις αρχές του Μαρτίου (2-3 Μαρτίου 2021).

Οι μεγαλύτερες αλλαγές θα γίνουν στην τελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.  Πιο συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να γίνει ξανά με την μορφή «Φάιναλ-8». Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου της φάσης των «16» θα παλέψουν μεταξύ τους για να διεκδικήσουν το τρόπαιο. Ενώ, οι αγώνες θα διεξαχθούν την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου.

Μπάσκετ – BCL: “Φούσκα” ξανά

Οι ιθύνοντες του BCL θέλουν για ακόμα μία φορά να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των αθλητών και όλων των παιχτών κάθε ομάδας. Έτσι, θα ολοκληρωθεί ξανά η σεζόν με μία «φούσκα», όπως την περσινή σεζόν στην Αθήνα. Θυμίζουμε, την περασμένη σεζόν οι διοργανωτές τα πήγαν περίφημα στο περσινό «Φάιναλ-8»  και δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα. Πιο συγκεκριμένα, στην «φούσκα» της Αθήνα δεν εντοπίστηκε κανένα κρούσμα σε μέλος των ομάδων, που συμμετείχαν.

Δείτε ακόμη:

Ο Γκαρσία για Ομόνοια και …τελικούς πρόκρισης
Προτεραιότητα σε πρωτάθλημα και Παναθηναϊκό
Πρώτη η Τσέλσι, πέρασε η Ντόρτμουντ, στο Γιουρόπα η Κράσνονταρ
Exit mobile version