Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother spoiler (1/12): Ανάβουν τα αίματα στο σπίτι
LIFESTYLE

Big Brother spoiler (1/12): Ανάβουν τα αίματα στο σπίτι

Big Brother spoiler (1/12): Δεν έχουν τέλος οι εντάσεις στο σπίτι του Big Brother - Η μεγάλη ανατροπή με την ψηφοφορία

Big Brother spoiler (1/12): Δεν έχουν τέλος οι εντάσεις στο σπίτι του Big Brother. Μετά την αποχώρηση της Ραμόνας και το χθεσινό γεμάτο ένταση επεισόδιο του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, απόψε έρχεται ένας ακόμη επικός καβγάς ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τον Δημήτρη Κεχαγιά.

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Ευτυχείτε» στο αποψινό επεισόδιο η Άννα Μαρία παίρνει το μέρος του Γρηγόρη, ο Δημήτρης Κεχαγιάς γίνεται έξαλλος και ανάβουν… τα αίματα. «Σήμερα με απογοήτευσες Κεχαγιά», είπε εκνευρισμένη η Άννα Μαρία με τη Σοφία Δανέζη να μπαίνει επίσης στον καβγά τους.

Ανατροπή με τον τελικό

Το Big Brother επέστρεψε φέτος στον ΣΚΑΙ μετά από 10 χρόνια. Οι φανατικοί τηλεθεατές περιμένουν εναγωνίως να δουν ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής, ο οποίος θα πάρει το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Από τις πρώτες μέρες κέρδισε το κοινό τους και ήδη έχουν ξεχωρίσει τρεις παίκτες μεταξύ αυτων το φαβορή Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Η συγκεκριμένη παίκτρια έχει εξελιχθεί σε αγαπημένη του twitter και η συμπάθεια των περισσοτέρων στα social media. Όποιος πάει με τα νερά της παραμένει σπίτι ενώ όποιος πάει κόντρα φτιάχνει τη βαλίτσα του και αποχωρεί από το παιχνίδι. Όπως η Αφροδίτη, η Χριστίνα Ορφανίδου, ο Αντιδήμαρχος, η Ραμόνα, η Ραισα… Υπάρχουν βέβαια ακόμα δύο παίκτες που έχουν κερδίσει το κοινό, η Σοφία Δανέζη τραγουδίστρια και ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Πότε θα γίνει ο τελικός του big brother

Σύμφωνα με το αρχικό πλάνο του ΣΚΑΪ ο τελικός του big brother θα γινόταν ανήμερα των Χριστουγέννων, ωστόσο ο κορωνοιός έχει αλλάξει τα δεδομένα. Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσιεύματα, η νέα ημερομηνία του τελικού είναι η Παρασκευή 18η Δεκέμβρη. Όσο για το ποιος θα είναι ο νικητής, όλα δείχνουν ότι θα είναι η Αννα Μαρία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις