Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σαντορίνη ξενοδόχος: Συνελήφθη Αλβανός για το φονικό – Τι είπε στις Αρχές
ΕΛΛΑΔΑ

Σαντορίνη ξενοδόχος: Συνελήφθη Αλβανός για το φονικό – Τι είπε στις Αρχές

Σαντορίνη ξενοδόχος: Ο άτυχος 69χρονος ήταν ιδιοκτήτης υπερπολυτελούς ξενοδοχείου στην Οία Σαντορίνης, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ζούσε μόνος του και δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές.

Σαντορίνη ξενοδόχος: Συνελήφθη ο φερόμενος ως δολοφόνος του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου στη Σαντορίνη.Οι αστυνομικοί του τμήματος Θήρας εντόπισαν και συνέλαβαν ένα νεαρό αλβανικής καταγωγής περίπου 20 ετών, ως το δολοφόνο του 69χρονου άνδρα. Από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος είχαν καταλάβει ότι πρόκειται για έγκλημα, καθώς είχαν εντοπίσει κηλίδες αίματος έξω από το ξενοδοχείο όπου βρέθηκε καμένο το πτώμα του ξενοδόχου. Ο νεαρός εργάτης στο ξενοδοχείο γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου τον ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στη Σαντορίνη και στη συνέχεια τον έλουσε με βότκα και έβαλε φωτιά στο πτώμα για να σβήσει τα ίχνη του στις φλόγες. Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, αφορμή ήταν… 200 ευρώ!

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν από την πρώτη στιγμή να δουν με ποιους είχε διαφορές ο 69χρονος και τελικά μέσα από κάμερες να φθάσουν στα ίχνη του και να του περάσουν χειροπέδες. Οι πληροφορίες λένε ότι ο δράστης ομολόγησε την πράξη του λέγοντας ότι ότι το κίνητρο ήταν οικονομικό καθώς το αφεντικό του χρωστούσε 200 ευρώ από πέρυσι και δεν τον είχε εξοφλήσει.

Οι κάμερες πρόδωσαν τον δολοφόνο του ξενοδόχου

Η μεθοδική έρευνα στα πλάνα από κάμερες επιχειρήσεων στην Οία οδήγησε τους άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών στον εντοπισμό του δολοφόνου του 69χρονου ξενοδόχου ΝΧ. Το ίδιο το ξενοδοχείο δεν διέθετε κάμερες ασφαλείας, έτσι οι αστυνομικοί αναζήτησαν οπτικό υλικό από άλλες επιχειρήσεις στην ίδια περιοχή. Ο νεαρός είχε καταγραφεί να φεύγει από το σημείο όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο του θύματος, λίγα λεπτά πριν ειδοποιηθεί η Πυροσβεστική για τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε ένα μικρό χώρο δίπλα στη ρεσεψιόν το μεσημέρι της Παρασκευής και οδήγησε στον εντοπισμό του νεκρού ιδιοκτήτη.

Μετά από πολύωρη ανάκριση, ο 20χρονος ομολόγησε ότι πήγε στο ξενοδοχείο για να ζητήσει τα χρήματα που του χρωστούσε ο ιδιοκτήτης από εργασίες που είχε κάνει, αλλά διαπληκτίστηκαν και ήρθαν στα χέρια.

Σύμφωνα με στοιχεία του protothema, ο δολοφόνος δεν πήρε το πανάκριβο ρολόι που φορούσε το θύμα, ενώ και το χρηματοκιβώτιο του ξενοδόχου βρέθηκε απείραχτο. Σύμφωνα με πηγές, ισχυρίστηκε ότι δεν είχε σκοπό να ληστέψει τον άτυχο ξενοδόχο, αλλά μόνο να πάρει τα 200 ευρώ της οφειλής, ενώ απέδωσε τον θάνατό του σε ατύχημα πάνω στην συμπλοκή! Πάντως, οι αστυνομικοί σχηματίζουν σε βάρος του νεαρού Αλβανού δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου.

Κεντρική φωτο αρχείου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις