Αγίου Ανδρέα Πάτρα: Συναγερμός ενόψει της μεγάλης εορτής

ΕΛΛΑΔΑ

Αγίου Ανδρέα Πάτρα: Συναγερμός ενόψει της μεγάλης εορτής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Αγίου Ανδρέα Πάτρα: Οι αστυνομικοί έχουν περικυκλώσει από σήμερα τον Ιερό Ναό  του Αγίου Ανδρέα, αποτρέποντας τους πιστούς να επιχειρήσουν να εισέλθουν στο ναό.

29.11.2020 | 19:07

Αγίου Ανδρέα Πάτρα: Συστάσεις για τήρηση των μέτρων ενόψει της γιορτής του πολιούχου της Πάτρας Αγίου Ανδρέα, από τις αρχές, καθώς είναι ακόμα νωπές οι μνήμες από τον συνωστισμό που παρατηρήθηκε στις 26 Οκτωβρίου, κατά τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη. Ο πολιούχος της πόλης εορτάζεται αύριο. Οι αστυνομικοί έχουν περικυκλώσει από σήμερα τον Ιερό Ναό  του Αγίου Ανδρέα, αποτρέποντας τους πιστούς να επιχειρήσουν να εισέλθουν στο ναό.

Το ίδιο θα ισχύσει και αύριο. Σημειώνεται πώς τόσο ο δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης, όσο και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, αλλά και ο Μητροπολίτης Αχαίας, Χρυσόστομος, παραίνεσαν τον κόσμο να παραμείνει σπίτι ώστε να μην προκληθεί διασπορά του κορωνοϊού.

Χθες βρέθηκε στην Πάτρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ενώ το επιδημιολογικό φορτίο στο νομό Αχαΐας είναι επιβαρυμένο.

Δείτε ακόμη
Πρώτη η Αττική μετά από καιρό με 247 νέα κρούσματα
Ποια επιδόματα και έκτακτες ενισχύσεις καταβάλλονται τον Δεκέμβριο
Κορονοπάρτι γενεθλίων χωρίς μάσκες και αποστάσεις στο Αλιβέρι
Απίστευτο: Γεννήθηκε μωρό με αντισώματα στον κορονοϊό, χωρίς το ίδιο να έχει νοσήσει
Exit mobile version