Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ μπικίνι: Η 55χρονη ηθοποιός σε «χαζεύει» με το σώμα της

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ μπικίνι: Η 55χρονη ηθοποιός σε «χαζεύει» με το σώμα της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ειρήνη Θεοδωρίδου

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ μπικίνι: Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ μπορεί να είναι πια 55 ετών, ωστόσο δεν έχει κανένα λόγο να χάσει την αυτοπεποίθησή της

27.11.2020 | 16:40

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ μπικίνι: Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ μπορεί να είναι πια 55 ετών, ωστόσο δεν έχει κανένα λόγο να χάσει την αυτοπεποίθησή της. Η Βρετανίδα ηθοποιός και επιχειρηματίας, που σχεδιάζει τη δική της σειρά μαγιό, δεν χάνει την ευκαιρία να αναλαμβάνει η ίδια τον ρόλο του ιδανικού μοντέλου. Και γιατί όχι, αφού το σώμα της θα το ζήλευαν πολλές νεότερές της. Το καλογυμνασμένο της κορμί μπορεί να αναδείξει εξαιρετικά ακόμη και το πιο αποκαλυπτικό μπικίνι και με αφορμή τη σημερινή Black Friday δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί.

Αλλά δεν ήταν μόνη της, καθώς επιστράτευσε και την  μεγαλύτερη –κατά ένα χρόνο- αδελφή της, Κέιτ. Οι δυο τους φωτογραφίζονται στο instagram προωθώντας τη σειρά μαγιό, ενώ η ηθοποιός εξηγεί στη λεζάντα της ανάρτησης ότι η φωτογραφία τους είναι από το lockdown του φετινού καλοκαιριού. «Μεγαλώνοντας, ντυνόμασταν πάντα με τα ίδια ρούχα, αλλά σε ροζ ή μπλε, και μας αρέσει πολύ να το ξανακάνουμε» γράφει η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ που ποζάρει με μπικίνι σε ροζ απόχρωση και η αδερφή της σε γαλάζια.

Δείτε ακόμα:
Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Μέγκαν Φοξ με τον νέο της σύντροφο
Η Κρίσι Τέιγκεν μιλά για την κατάθλιψή της
Η Τέιλορ Σουίφτ έλυσε το μυστήριο για το «Folklore»
Πώς το «The Crown» δημιουργεί τώρα σοβαρά προβλήματα σε Κάρολο και Καμίλα
Exit mobile version