Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / The Bachelor (26/11): Αναρρίχηση για τα μάτια του Παναγιώτη
LIFESTYLE

The Bachelor (26/11): Αναρρίχηση για τα μάτια του Παναγιώτη

The Bachelor (26/11): Ποια είναι η παίκτρια που δεν τα κατάφερε με τη δοκιμασία και προσγειώθηκε απότομα όχι στην αγκαλιά του εργένη αλλά στη γη

The Bachelor (26/11): Τι άλλο θα κληθούν να κάνουν τα κορίτσια που έχουν απομείνει στο The Bachelor για να κερδίσουν την καρδιά Παναγιώτη Βασιλάκου; Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του ριάλιτι είδαμε την Εριέττα να προσπαθεί να κάνει αναρρίχηση και να φτάσει στην κορυφή με τον Παναγιώτη ο οποίος με χαρακτηριστική ευκολία ανέβαινε το βράχο.

Ειδικότερα, η 21χρονη διαγωνιζόμενη του Bachelor σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω εσένα δίπλα μου, παίρνω δίπλα μου, θα δείξω τον καλύτερο μου εαυτό όπως κάνω πάντα… Αχ Παναγιώτη τι κάνω για σένα».

«Δεν με βλέπετε καν! Φάτε τη σκόνη και τα πετραδάκια μου», τόνισε, επίσης, η ξανθιά διαγωνιζόμενη στην κάμερα του ριάλιτι του ALPHA αλλά αμέσως μετά άρχισε να ουρλιάζει καθώς ανέβαινε μαζί με τον καλό της!

Από την άλλη Νικολέττα ανέβαινε με άνεση το βράχο.

Φανερά εκνευρισμένος ο Παναγιώτης με τη Νικολέττα

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος με τέσσερις από τις κοπέλες έκαναν πικνίκ στη φύση μετά από μια περιπετειώδης αναρρίχηση, όπου η Εριέττα τρομάζει. Εκεί, ο Παναγιώτης ξέχασε ότι η Νικολέττα ανέβηκε τον βράχο, γεγονός που τη θυμώνει, σε συνδυασμό με το ότι στον λίγο προσωπικό χρόνο που είχαν, δεν ήταν καθόλου διαχυτικός απέναντί της.

Αργά το βράδυ ο Παναγιώτης έκανε μια αναπάντεχη επίσκεψη στη βίλα. Από ό,τι φαίνεται, η Νικολέττα τον έχει μπερδέψει. Νιώθει πιεσμένος και ταυτόχρονα απαιτεί εξηγήσεις. Η επιμονή και το έντονο ύφος της τον έκαναν να κλωτσήσει τον κάδο από τα νεύρα του!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις