Επίθεση σε αστυνομικούς Θεσσαλονίκη: Τους χτυπούν στο πρόσωπο, τους ρίχνουν στο έδαφος

ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση σε αστυνομικούς Θεσσαλονίκη: Τους χτυπούν στο πρόσωπο, τους ρίχνουν στο έδαφος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Επίθεση σε αστυνομικούς Θεσσαλονίκη: Καρέ-καρέ η στιγμή της επίθεσης των νεαρών στους αστυνομικούς που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη

26.11.2020 | 20:01

Επίθεση σε αστυνομικούς Θεσσαλονίκη: Σοκάρει το βίντεο με την επίθεση ομάδας νεαρών στη Θεσσαλονίκη που παραβίαζαν τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς που είχαν σπεύσει στο σημείο για τους ελέγξουν. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στο βίντεο που τράβηξε ένας από τους νεαρούς και έφερε στο φως της δημοσιότητας το Mega, οι αστυνομικοί δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση. Οι νεαροί επιτέθηκαν χτυπώντας στο πρόσωπο και ρίχνοντας στο έδαφος τους αστυνομικούς ενώ κάποιος από αυτούς παίρνει και τον ασύρματο της ΕΛΑΣ ώστε να μην μπορέσουν καλέσουν σε ενισχύσεις οι άντρες των αρχών.

Το χρονικό της επίθεσης

Οι νεαροί, παρά τις απαγορεύσεις λόγω του lockdown έπαιζαν σε γήπεδο στην περιοχή της Ευαγγελίστριας στη Θεσσαλονίκη. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να πραγματοποιήσουν έλεγχο και να διαπιστώσουν τις προβλεπόμενες παραβάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες όταν το πλήρωμα του περιπολικού ζήτησε από τους νεαρούς να αποχωρήσουν, εκείνοι απάντησαν με ύβρεις και χειρονομίες.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να βάλουν στο περιπολικό έναν από τους έξι νεαρούς που ήταν και ο πρώτος που επιτέθηκε με ύβρεις. Οι φίλοι του ξεκινούν σπρώχνουν τον αστυνομικό για να τον απελευθερώσουν ενώ στη συνέχεια η επίθεση κλιμακώνεται με κλωτσιές μπουνιές και σπρωξίματα.

Στο σημείο έσπευσαν μετά από λίγο ενισχύσεις της ΕΛΑΣ που προχώρησαν στην προσαγωγή των έξι νεαρών ηλικίας από 17 έως 23 ετών. Ειδικότερα μετά το περιστατικό προσήχθησαν τέσσερις επί τόπου ενώ λίγη ώρα αργότερα προσήχθησαν ακόμη δυο άτομα στην οδό Π. Π. Γερμανού.

Το ένα άτομο παραδόθηκε και το δεύτερο καταδιώχτηκε εντός πολυκατοικίας από αστυνομικούς της δίκυκλης ΟΠΚΕ. Τα άτομα εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της κρατικής ασφάλειας ενώ ένας αστυνομικός της ομάδας Ζ τραυματίστηκε καθώς καταδίωκε μια μηχανή με δυο από τους προσαχθέντες.

Ελεύθεροι οι συλληφθέντες

Ελεύθεροι αφέθηκαν τελικά οι έξι νεαροί που συνελήφθησαν, όταν αντέδρασαν στον αστυνομικό έλεγχο για την τήρηση των μέτρων προστασίας κατά της διασποράς του κορονοϊού στη Θεσσαλονίκη. Το επεισόδιο σημειώθηκε σε γήπεδο μπάσκετ στην περιοχή της Ευαγγελίστριας στη Θεσσαλονίκη.

Exit mobile version