Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Βασιλικό διπλό

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Βασιλικό διπλό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Τσάμπιονς Λιγκ - αγωνιστικό: Η Ρεάλ 2-0 στο 'Μεάτσα' την Ιντερ - Η Μπάγερν εξασφάλισε το εισιτήριο πρόκρισης στα νοκ άουτ, 3-1 τη Σάλτσμπουργκ

26.11.2020 | 00:53

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Μεγάλη νίκη για την Ρεάλ! Οι Μαδριλένοι επικράτησαν 2-0 της Ίντερ στο «Τζουζέπε Μεάτσα». Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγούν το γρήγορο γκολ. Πίεσαν τους γηπεδούχους και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Στο 7’ο Αζάρ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 0-1. Η Ίντερ προσπάθησε να αντιδράσει και να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, όμως έμεινε με 10 παίχτες. Στο 33’ ο Βιντάλ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα λόγο διαμαρτυριών.

Στο β’ μέρος η Ρεάλ εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα και πήρε τον έλεγχο. Έκανε φάσεις και κατάφερε να πάρει διαφορά δύο τερμάτων, με την «βοήθεια» των αντιπάλων της. Στο 59’ ο Χακίμι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έκανε το 0-2. Η Ρεάλ έριξε την απόδοση της, ωστόσο δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα από την Ίντερ και πήρε τη νίκη. Έτσι, ανέβηκε στην δεύτερη θέση του ομίλου, ενώ η Ίντερ παρέμεινε στην τελευταία θέση.

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Διπλό πρόκρισης η Πόρτο

Πέρασε από το «Βελοντρόμ» η Πόρτο! Οι «δράκοι» νίκησαν 2-0 την Μαρσέιγ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να πιέζουν τους Πορτογάλους, έκαναν ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ. Ό,τι δεν κατάφερε η Μαρσέιγ το κατάφερε η Πόρτο. Στο 39’ ο Σανούσι έκανε το 0-1. Έτσι, οδηγήθηκε στα αποδυτήρια, βρισκόμενη μπροστά στο σκορ.

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι μετατράπηκε σε ροντέο. Υπήρχε αρκετή ένταση και οι δύο ομάδες έδωσαν αρκετές μάχες για να πάρουν τον έλεγχο. Στο 67’ η Πόρτο έμεινε με 10 παίχτες, αφού αποβλήθηκε ο Γκρούγιτς. Όμως, η Μαρσέιγ δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί, καθώς τρία λεπτά αργότερα αποβλήθηκε ο Μπαλέρντι, παραχωρώντας πέναλτι στην Πόρτο. Ο Ολιβέιρα ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 0-2. Στην συνέχεια δεν άλλαξε κάτι στο αποτέλεσμα. Έτσι, η Πόρτο εξασφάλισε την πρόκριση (το λιγότερο στο Γιουρόπα Λιγκ). Ενώ, η Μαρσέιγ συνέχισε το αρνητικό ρεκόρ φτάνοντας τις 13 συνεχόμενες νίκες.

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε 3-1 της Σάλτσμπουργκ (Λεβαντόφσκι 43’, Κόμαν 52’, Σανέ 68’ – Μπερίσα 73’) και εξασφάλισε την πρόκριση στα νοκ άουτ. Η Λίβερπουλ ηττήθηκε 0-2 (Ίλισιτς 60’, Γκόσενς 64’). Η Ατλέτικο Μαδρίτης έμεινε ισόπαλη στο 0-0 απέναντι στην Λοκομοτίβ Μόσχας. Η Γκλάντμπαχ διέλυσε με 4-0 την Σαχτάρ (Στιντλ 17’ πεν., Ελβέντι 34’, Εμπολό 45+1’, Βεντ 77’). Ο Άγιαξ επικράτησε 3-1 της Μίντιλαντ (Γκράβενμπερχ 47’, Μαζραουί 49’, Νέρες 67’ – Μαμπίλ 80’ πεν.).

Δείτε ακόμη:

Ανάσα η Παρί, προκρίθηκαν Γιούβε, Μπάρτσα, Σεβίλλη και Τσέλσι
Σε μπελάδες ο Ολυμπιακός για το λεκτικό “πέσιμο” στον Μπόλονι
Και επίσημα τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ο Ντρεοσί
Exit mobile version