Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Οριακή αλλά χρυσή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Οριακή αλλά χρυσή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Τσάμπιονς Λιγκ - αγωνιστικό: Η Παρί νίκη ανάσα 1-0 τη Λειψία - Διπλό πρόκρισης στη Γαλλία η Τσέλσι - Πέρασαν και Γιούβε, Μπαρτσα, Σεβίλλη

25.11.2020 | 01:01

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Μεγάλη νίκη για την Παρί Σεν Ζερμέν! Οι Παριζιάνοι επικράτησαν 1-0 της Λειψίας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγούν το γρήγορο γκολ. Πίεσαν τους φιλοξενούμενους και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Στο 11’ο Νεϊμάρ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-0. Οι “κόκκινοι ταύροι” προσπάθησαν να αντιδράσουν και έκαναν φάσεις. Η Παρί άντεξε στην πίεση και κατάφερε να οδηγηθεί στα αποδυτήρια, βρισκόμενη μπροστά στο σκορ.

Στο β’ μέρος, η Λειψία μπήκε ακόμα πιο δυνατά και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Πίεσε τους γηπεδούχους και κυνήγησε την ισοφάριση. Είχε αρκετές ευκαιρίες για να το πετύχει, όμως ήταν άστοχη. Οι γηπεδούχοι περιορίστηκαν σε έναν πιο παθητικό ρόλο και προσπάθησαν να χτυπήσουν στην κόντρα. Το αποτέλεσμα έμεινε ως έχει και η Παρί πήρε μια πολύ σημαντική νίκη στο κυνήγι της πρόκρισης.

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Δύσκολα η Τσέλσι

Πέρασε έστω και δύσκολα η Τσέλσι από το “Στάδιο Ρουτ ντε Λοριάν”.  Οι “μπλε” επικράτησαν 2-1 της Ρεν.  Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγούν το γρήγορο γκολ. Πίεσαν την Ρεν και έκαναν αρκετές φάσεις. Στο 22’ ο Χάντσον-Οντόι έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, ωστόσο δεν κατάφεραν να διασπάσουν την άμυνα της Τσέλσι.

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι εξελίχθηκε σε πραγματική μάχη. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο και έκαναν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος και η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω. Η Ρεν έβαλε “φωτιά” στο παιχνίδι. Στο 85’ο Γκιρασί έκανε το 1-1. Οι “μπλε” δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Στο 91’ ο Ζιρού έγραψε το 1-2. Έτσι, η Τσέλσι πήρε τη νίκη και την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Ντιναμό Κιέβου ηττήθηκε 0-4 από την Μπαρτσελόνα (Ντεστ 52’, Μπρέιθγουεϊτ 57’,70’ (πεν), Γκριζμάν 92’). Η Γιουβέντους νίκησε 2-1 την Φερεντσβάρος (Ρονάλντο 35’, Μοράτα 92’ – Ουζούνι 31’). Αμφότερες Μπάρτσα και Γιούβε) πέρασαν και μαθηματικά στην επόμενη φάση. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 4-1 της Μπασάκσεχιρ (Φερνάντες 7’,19’, Ράσοφορντ 35’ (πεν), Τζέιμς 92’ – Τουρούτς 75’). Η Λάτσιο νίκησε 3-1 την Ζενίτ (Ιμόμπιλε 3’,55’ (πεν), Παρόλο 22’ – Τζούμπα 25’). Ενώ, η Ντόρτμουντ επικράτησε 3-0 της Κλαμπ Μπριζ (Χάαλαντ 18’,60’, Σάντσο 45+1’).

Δείτε ακόμη:

Γούρι για Μπέρνλι, πήρε το πρώτο της τρίποντο 1-0 την Γουλβς
Εδειξε τα δόντια της η Αθλέτικ Μπιλμπάο, 4-0 την Μπέτις
Συνάντηση Αλαφούζου – Ντρεοσί για τη θέση του τεχνικού διευθυντή
Exit mobile version