Παναθηναϊκός – τεχνικός διευθυντής: Κρίσιμο ραντεβού

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – τεχνικός διευθυντής: Κρίσιμο ραντεβού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Παναθηναϊκός - τεχνικός διευθυντής: Τα λένε Αλαφούζος-Ντρεοσί για να κλεισει η υπόθεση του 61χρονου Γάλλου στη θεση που “ορφάνεψε” μετά τον Τσάβι Ρόκα

23.11.2020 | 23:15

Παναθηναϊκόςτεχνικός διευθυντής: Πολύ κοντά στο να γίνει ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, βρίσκεται ο Πιερ Ντρεοσί. Ο 61χρονος Γάλλος βρίσκεται στην χώρα και σήμερα βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του «τριφυλλιού». Έτσι, φαίνεται να είναι μία ανάσα μακριά από το να αναλάβει το πόστο στην ομάδα. Ο Ντρεοσί παρακολούθησε την προπόνηση των «πρασίνων», ενώ συνομίλησε και με τον προπονητή της ομάδας Λάζλο Μπόλονι. Οι δύο άνδρες διατηρούν μία πολύ καλή σχέση και έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν στην Ρεν.

Ο Γάλλος ταξίδεψε στην Ελλάδα ώστε να συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο και να συζητήσουν για την ενδεχόμενη συνεργασία τους. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια σίγουρη απόφαση, ωστόσο ο 61χρονος βρέθηκε στην χώρα μας καθώς οι συζητήσεις του με τους «πράσινους» βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Όμως, η έκβαση της υπόθεσης θα εξαρτηθεί από την συνάντηση του με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού.

Ντρεοσί και Μπόλονι (πλάτη) από την κοινή τους θητεία στη Ρεν

Παναθηναϊκός – τεχνικός διευθυντής: Πρόταση Μπόλονι

Ο Πιερ Ντρεοσί αποτελεί προσωπική επιλογή του Λάζλο Μπόλονι, αφού η συνεργασία τους στην Ρεν ήταν εξαιρετική. Ο κ. Αλαφούζος εξετάζει σοβαρά την υπόθεση, καθώς θέλει ο τεχνικός διευθυντής να έχει καλή επικοινωνία με τον προπονητή. Έτσι, θέλει να αποφύγει μία σύγκρουση, όπως αυτή του Γιώργου Δώνη με τον Τσάβι Ρόκα. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα συζητήσει με τον Γάλλο και η τελική απόφαση για την πρόσληψη του θα παρθεί ανάλογα με την έκβαση της συνάντησης τους.

Δείτε ακόμη:

Κορυφή με διπλό 2-0 η Σοσιεδάδ, ισοπαλία 2-2 για Αλαβές και Βαλένθια
Με ηγέτη τον Ζλάταν η Μίλαν 3-1 τη Νάπολι στο Σάο Πάολο!
Περίπατο 3-0 τη Λέστερ η Λίβερπουλ
Exit mobile version