Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

02

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Υβόννη Μπόσνιακ GNTM: «Φανταστικό προϊόν με κάποιες υπερβολές»
LIFESTYLE

Υβόννη Μπόσνιακ GNTM: «Φανταστικό προϊόν με κάποιες υπερβολές»

Υβόννη Μπόσνιακ GNTM: Mε αφορμή τη συμμετοχή της στο «Style Me Up» η Υβόννη Μπόσνιακ μίλησε και για τα «αντίπαλα» προγράμματα μόδας

Υβόννη Μπόσνιακ GNTM: Mε αφορμή τη συμμετοχή της στο «Style Me Up» η Υβόννη Μπόσνιακ μίλησε μεταξύ άλλων- και για τα «αντίπαλα» προγράμματα μόδας. Η Υβόννη Μπόσνιακ ανέφερε στο περιοδικό Enjoy.: «Βλέπω τηλεόραση, λίγο από όλα, μου αρέσει να έχω άποψη για ό,τι συμβαίνει. Βλέπω πρώτα απ’ όλα το My Style Rocks, μια που εκεί συμμετέχει η υπέροχη Έλενα Χριστοπούλου. Όλη η επιτροπή είναι φανταστική. Και οι συμβουλές τους για τη μόδα και τα ντυσίματα πιστεύω ότι είναι σημαντικές και σωστές».

«Το GNTM είναι ένα φανταστικό τηλεοπτικό προϊόν που βοηθάει τα παιδιά που συμμετέχουν λόγω δημοσιότητας. Μερικά πράγματα φυσικά είναι υπερβολικά, δεν πιστεύω ότι έχουν σχέση με τη μόδα. Κανένα σοβαρό πρακτορείο μόδας δεν μπορεί να σε βάλει σε μια δοκιμασία που δεν θέλεις να συμμετέχεις, όπως π.χ. το να φοβάσαι το νερό ή τα έντομα. Απλά δεν θα πάρεις τη συγκεκριμένη δουλειά, αλλά θα πάρεις μια επόμενη την επόμενη ημέρα», είπε η Υβόννη Μπόσνιακ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yvonne Bosnjak (@yvonini)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις