Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother spoiler (23/11): Ποιος είναι ο νέος αρχηγός
LIFESTYLE

Big Brother spoiler (23/11): Ποιος είναι ο νέος αρχηγός

Big Brother spoiler (23/11): Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε ποιος θα είναι ο νέος αρχηγός για αυτή την εβδομάδα

Big Brother spoiler (23/11): Νέο επεισόδιο σήμερα Δευτέρα για το Big Brother.  Μετά και την αποχώρηση της Ραΐσα Κόντι στο live της Παρασκευής, οι παίκτες μπαίνουν στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό. Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε ποιος θα είναι ο νέος αρχηγός για αυτή την εβδομάδα. Το αγώνισμα για την αρχηγία θα έχει πάλι δύο στάδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρχηγία πάει στην Σοφία Δανέζη, η οποία θα έχει και ασυλία. Να σημειωθεί πως η Σοφία Δανέζη ήταν υποψήφια προς αποχώρηση στο live της Παρασκευής.

Σάλος με το πάρτι πρώην παικτών – Γενέθλια χωρίς μάσκες και αποστάσεις

Από την άλλη, σάλο αντιδράσεων έχει προκαλέσει το πάρτι γενεθλίων που έκανε για τα γενέθλιά της η Ραΐσα Κόντι, μόλις αποχώρησε από το σπίτι του Big Brother, αδιαφορώντας για την καραντίνα. Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής στο Big Brother υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Σοφία Δανέζη, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, ο Ζακ Ιωαννίδης, η Ραΐσα Κόντι και ο Δημήτρης Κεχαγιάς. Η Ραΐσα ήταν τελικά η παίκτρια που είδε την πόρτα της εξόδου. Έτσι μετά την αποχώρηση από το Big Brother γιόρτασε τα γενέθλιά της. Έκανε πάρτι αδιαφορώντας για την πανδημία του κορονοϊού, την καραντίνα και μάλιστα χωρίς κανένα μέτρο προφύλασης. Καλεσμένοι συνωστίστηκαν στο σπίτι της πρώην παίκτριας του Big Brother, ενώ ανάμεσά τους ήταν και η Αφροδίτη, επίσης η πρώην παίκτρια, η οποία δεν σταμάτησε να χορεύει και να τραγουδάει.

Μάλιστα παρά το lockdown, οι φίλοι της έκαναν και αναρτήσεις στα social media. Η εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου αναφέρθηκε στο περιστατικό υπογραμμίζοντας ότι η Ραΐσα Κόντι θα βρεθεί σήμερα καλεσμένη στον Σκαϊ και την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, αν κι εν τέλει “βγήκε” μέσω Skype. «Παιδιά τι πράγματα είναι αυτά; Είμαστε με τα καλά μας; Δεν ήταν 2-3 άτομα, βλέπεις 10 διαφορετικά άτομα που ζούνε κοσμάρα χωρίς μάσκες… Και τα ανεβάζουν κιόλας. Και εκτός από όλα αυτά, η Ραϊσα σήμερα θα βρεθεί στη Μαλέσκου», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις