Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Κίτσου – Γκοτσόπουλος: Τα τρυφερά λόγια για τη γιορτή της
LIFESTYLE

Μαρία Κίτσου – Γκοτσόπουλος: Τα τρυφερά λόγια για τη γιορτή της

Μαρία Κίτσου - Γκοτσόπουλος: Η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έχουν πολύ καλές σχέσεις και αυτό βγαίνει προς τα έξω

Μαρία Κίτσου – Γκοτσόπουλος: Η Μαρία Κίτσου είχε την ονομαστική της εορτή και ευχαρίστησε όσους της ευχήθηκαν χρόνια πολλά με μια φωτογραφία της στο instagram. Κρατώντας μια ανθοδέσμη με λευκά λουλούδια η τηλεοπτική Λενιώ από τις «Αγριες Μέλισσες» σημείωσε στην ανάρτησή της στο Ιnstagram: «Αγαπημένοι μου, η χαρά που μου δώσατε σήμερα με τις ευχές σας, δεν περιγράφεται! Η αγάπη σας, η τόση αγάπη που εισπράττω μου είναι τόσο πολύτιμη και νιώθω τρομερά ευγνώμων για αυτήν! Να είμαστε καλά, γεροί, ευτυχείς και δυνατοί και να αγαπάμε βαθιά και με αφοσίωση και πάνω απ´ όλα να μην χάνουμε ποτέ την πίστη μας… και όλα θα πάνε καλά στο τέλος και αν δεν πάνε… δεν είναι το τέλος… Σας ευχαριστώ!!!».

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, με τον οποίο είναι στενοί φίλοι τής έγραψε μια ξεχωριστή ευχή εκφράζοντας τον θαυμασμό του για τη συνάδελφο και φίλη του: «Γιατί είσαι ένας ουρανός γεμάτος από αστέρια», στίχοι από το τραγούδι των Coldplay «Α sky full of stars». Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και η Μαρία Κίτσου πρωταγωνιστούν στη τηλεοπτική σειρά που έχει καθηλώσει το ελληνικό κοινό στους τηλεοπτικούς δέκτες του και τους ταξιδεύει σε άλλη εποχή, τις «Άγριες Μέλισσες». Το καστ είναι από τα καλύτερα συνολικά στην τηλεόραση αυτήν την στιγμή.

Μαρία Κίτσου – Γκοτσόπουλος: Τι είχε πει στη Φαίη Σκορδά η ηθοποιός

«Με τον Δημήτρη είμαστε κατ’ αρχάς πολύ καλοί συνάδελφοι. Γνωριστήκαμε στις «Άγριες Μέλισσες», κολλήσαμε αμέσως, δέσαμε, τον θεωρώ πάρα πολύ δικό μου άνθρωπο, τον θαυμάζω πάρα πολύ, με εμπνέει και η στάση του για τη ζωή και η στάση του για την τέχνη» είπε η Μαρία Κίτσου. Ανάλογες δηλώσεις θαυμασμού είχε κάνει παλιότερα και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, τονίζοντας πως εκείνος και η Μαρία «κούμπωσαν με έναν τρόπο».

«Είναι ένας ευφυέστατος άνθρωπος με ευαισθησίες, με ζωντάνια, δίνει πολύ δύναμη η συντροφιά μαζί του. Τώρα ταμπέλες, δεν με αφορούν καθόλου. Είμαστε πάρα πολύ κοντά, είναι σπάνιο αυτό που έχουμε και (όλα) καλά…» είπε προκαλώντας την έκπληξη της παρουσιάστριας της εκπομπής του ΑΝΤ1, που περίμενε μια διάψευση για τα περί ρομαντικής σύνδεσης των δύο ηθοποιών.

Μαρία Κίτσου – Γκοτσόπουλος: Μαζί στις διακοπές

«Είχαμε πάει διακοπές μαζί, περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Είναι ένας άνθρωπος που μπορείς να κάνεις εξαιρετική παρέα, έχει τρομερό χιούμορ, είναι ιδανικός σε πολλά πράγματα. Νιώθω πολύ τυχερή που τον γνώρισα μέσα από τη σειρά» συνέχισε η Μαρία Κίτσου για τον συνάδελφό της. Ποιος το περίμενε λοιπόν πως η ανάρτηση των δύο ηθοποιών πάνω στη μηχανή, όπου ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έλεγε στη Μαρία Κίτσου πως είναι το ταίρι του, θα είχε πιθανότατα ρεαλιστική βάση.

Όπως παραδέχεται η Μαρία Κίτσου «και με τις αδερφές μου είμαι πάρα πολύ δεμένη, τις λατρεύω και τις δύο. Αλλά με τον Δημήτρη και λόγω ρόλων και προβών, έπρεπε να δημιουργηθεί και μια χημεία μεταξύ μας, οπότε ναι ήρθαμε πολύ κοντά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις