Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καμίνια Πακιστανοί: Πώς έγινε η σφαγή – Ο σκληρός “αρχηγός”
ΕΛΛΑΔΑ

Καμίνια Πακιστανοί: Πώς έγινε η σφαγή – Ο σκληρός “αρχηγός”

Καμίνια Πακιστανοί: Ο τελευταίος, που καταζητείται με βάση όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες, αλλά και φωτογραφίες του, που βρίσκονται στα χέρια των αστυνομικών πρώτης γραμμής, καθώς είναι σεσημασμένος

Καμίνια Πακιστανοί: Μέλη της ίδιας ομάδας που πρωταγωνιστούσε στην προμήθεια-πώληση σε συγκεκριμένα «περάσματα» της Αθήνας και του Πειραιά, ήταν μέχρι πρότινος, οι δράστες της σφαγής σε διαμέρισμα των Καμινίων, με τα θύματα, ένα εκ των οποίων-29 ετών- κατέληξε στα τραύματά του κι ένα  άλλο -25 ετών- νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Στην αποκάλυψη αυτή στο Alphafreepress, προχώρησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι συντονίζουν τις σαρωτικές έρευνες σε όλα τα πιθανά σημεία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Πακιστανού, σκληρού αρχηγού της ομάδας, που εξαπέλυσε την αιματηρή επίθεση με μαχαίρια και ρόπαλα, το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο τελευταίος, που καταζητείται με βάση όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες, αλλά και φωτογραφίες του, που βρίσκονται στα χέρια των αστυνομικών πρώτης γραμμής, καθώς είναι σεσημασμένος, θεώρησε, σύμφωνα με τις αποκαλυπτικές πληροφορίες που φέρνει στο φως το Alphafreepress, ότι οι συμπατριώτες του Πακιστανοί που έμεναν στο διαμέρισμα των Καμινίων και ιδιαίτερα εκείνος, που τραυμάτισαν θανάσιμα, είχαν «σηκώσει κεφάλι» τον τελευταίο καιρό και δεν απέδιδαν τα «πρέποντα» ποσά από την πώληση των λαθραίων-τσιγάρων και ναρκωτικών ουσιών-  στον ίδιο!

Δεν έπιασαν οι απειλές

Θεωρούσε ότι «τον είχαν ρίξει» και αξίωνε ένα μεγάλο ποσό, που κατά τον ίδιο του χρωστούσαν οι πρώην συνεργάτες του. Όλες οι απειλές όμως που προηγήθηκαν, για την παράδοση του ποσού, έπεσαν στο κενό καθώς τα μετέπειτα θύματα δεν παραδέχονταν ότι χρωστούσαν αυτά τα χρήματα που απαιτούσε ο πρώην συνεργάτης τους. Έτσι, ο τελευταίος, αποφάσισε να εκδικηθεί με τον χειρότερο τρόπο. Συγκέντρωσε τους πιο στενούς συνεργούς του, αλλά τηλεφώνησε ακόμη και σε ανήλικους, για να αυξηθεί η «δύναμη πυρός» και να εμφανιστούν στα Καμίνια ως πολυπρόσωπη ομάδα.

Έσπασαν στις 12 το μεσημέρι την πόρτα του διαμερίσματος και όρμησαν κατά των συμπατριωτών τους, πρώην συνεργατών στο λαθρεμπόριο. Ο ίδιος ο καταζητούμενος Πακιστανός, όπως πιστεύουν από τη μελέτη του βίντεο του τρόμου, που παρακολούθησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πειραιά, εμφανίζεται να χτυπάει με το μαχαίρι τον Πακιστανό πρώην συνεργάτη του, την ίδια ώρα που άλλοι χτυπούσαν με ρόπαλα τους υπόλοιπους.

Έκαναν τους οπερατέρ

Την ίδια ώρα είχε ανατεθεί σε ένα η δύο αλλοδαπούς της επιτιθέμενης άγριας συμμορίας να κάνει τον… οπερατέρ! Να βιντεοσκοπούν  δηλαδή τη σφαγή καρέ –καρέ, γιατί ο σκληρός, ανελέητος αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, είχε τον λόγο του… Τρεις ώρες μετά τη σφαγή και αφού είχαν διαφύγει από τα Καμίνια, ανέβασαν οι δράστες το βίντεο στο διαδίκτυο, αδιαφορώντας και για την πιθανότητα να αναγνωριστούν από τους αστυνομικούς ως συμμετέχοντες.

Για παραδειγματισμό

Στην πράξη αυτή προχώρησαν, όπως αναφέρουν οι αξιωματικοί στο Alphafreepress, για να… παραδειγματιστούν (!) οι υπόλοιποι που έχουν εμπλακεί στο λαθρεμπόριο τσιγάρων και να μη διανοηθούν να σηκώσουν κι αυτοί κεφάλι στον αρχηγό, γιατί «θα πάθουν τα ίδια»! Η Ασφάλεια Πειραιά, όπως προαναφέρθηκε, έχει προχωρήσει στη σύλληψη  δύο εκ των συμμετεχόντων στη σφαγή των Καμινίων, που θυμίζει έντονα, σε όλα τα επί μέρους στοιχεία της, την αντίστοιχη σφαγή της Μενάνδρου τον περασμένο Φεβρουάριο -για την επικυριαρχία των σημείων διακίνησης ναρκωτικών, τότε.

Πρόκειται για έναν ανήλικο, 17 ετών και έναν ενήλικο. Ο μεν 17χρονος είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πειραιά ότι του τηλεφώνησαν να πάει μαζί με άλλους κάπου στον Πειραιά, για να είναι πολλού μαζί, χωρίς να ξέρει τους τελικούς σκοπούς. Του είπαν ακόμη να έχει μαζί του ένα κοντάρι! Ο ενήλικος,  παραδέχθηκε ότι ήταν μεταξύ των επιτεθεμένων αλλά είπε ότι αυτός είχε την εντολή να βιντεοσκοπεί με το κινητό τηλέφωνο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις