Πάτρα κορονοϊός: Νόσησε ολόκληρη πολυκατοικία

ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα κορονοϊός: Νόσησε ολόκληρη πολυκατοικία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Πάτρα κορονοϊός: Ο κορονοϊός φαίνεται πως έπληξε ολόκληρη πολυκατοικία στην Πάτρα - Συνολικά 15 άτομα είναι σε καραντίνα.

21.11.2020 | 15:46

Πάτρα κορονοϊός: Σε μαζικά τεστ για τον κορονοϊό για προληπτικούς λόγους αποφάσισαν να προχωρήσουν ένοικοι πολυκατοικίας στην Πάτρα, αλλά τα αποτελέσματα τους άφησαν… άφωνους. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα gnomip.gr, εντοπίστηκε διασπορά του κορονοϊού σε πολυκατοικία στην Αγυιά της Πάτρας. Είναι χαρακτηριστικό ότι 15 άτομα βγήκαν θετικά στον κορονοϊό, μετά τα τεστ που έκαναν. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, άπαντες βρίσκονται σε καραντίνα ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, ενώ για τη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ενημερωμένη και η 6η ΥΠΕ.

Πάντως, να σημειωθεί πως μέχρι τώρα ουδείς φαίνεται να γνωρίζει πως ξεκίνησε η διασπορά κορονοϊού στη συγκεκριμένη πολυκατοικία, ενώ οι πληροφορίες προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται, με τους αρμόδιους να δηλώνουν άγνοια για το θέμα. Να επισημανθεί πως σύμφωνα με την καθηγήτρια Επιδημιολογίας Αθηνά Λινού η οποία μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Open, τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα. “Πρέπει να προσπαθήσουμε πάρα πολύ για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους φίλους μας” τόνισε η κ. Λινού. Όπως ανέφερε η κ. Λινού, σύμφωνα με νέες μελέτες στην Αγγλία αυξάνονται τα κρούσματα και στα σούπερ μάρκετ και υπογράμμισε ότι οι εργαζόμενοι σε αυτά κινδυνεύουν.

Δείτε ακόμη
«Mαγείρεψα χθες και όλη η κατσαρόλα μοιράστηκε στη γειτονιά»
Συνεχίζει την επέλασή του ο κορονοϊός – Πάνω από 1.370.000 νεκροί
Ανησυχία στο γηροκομείο Νίκαιας λόγω κρουσμάτων κορονοϊού
Exit mobile version