Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πάρτι κορονοϊός Λαδάδικα: Ποιοι βρίσκονται στο στόχαστρο των αρχών
ΕΛΛΑΔΑ

Πάρτι κορονοϊός Λαδάδικα: Ποιοι βρίσκονται στο στόχαστρο των αρχών

Πάρτι κορονοϊός Λαδάδικα: Στο στόχαστρο των αρχών οι χρήστες της πλατφόρμας που ανέβασαν βίντεο

Πάρτι κορονοϊός Λαδάδικα: Τα προφίλ των θαμώνων που ανέβασαν stories από το πάρτι σε γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, λίγες ώρες πριν την επιβολή του lockdown, αναζητούν οι αστυνομικές Αρχές, προκειμένου να καλέσουν για κατάθεση όσους βρίσκονταν εκεί το συγκεκριμένο βράδυ. Θα χρειαστεί ωστόσο και η συνδρομή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να εντοπιστούν οι χρήστες.

Η συμπρωτεύουσα που «φλέγεται» από την επέλαση του δεύτερου κύματος του κορονοϊόυ και χρειάστηκε να έρθει η επίταξη δύο ιδιωτικών κλινικών για να τα βγάλουν πέρα, «έβλεπε» δυστυχώς παρόμοιες ανεύθυνες συμπεριφορές που ξεκίνησαν το καλοκαίρι, συνεχίστηκαν τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, μέχρι και την επιβολή του lockdown πριν από μερικές βδομάδες.

Από την συναυλία του Σαμπάνη με τα 2.000 άτομα σε μπιτς μπαρ της Χαλκιδικής στις 2 Αυγούστου έως το τελευταίο πάρτι στα Λαδάδικα, ο ιός έκανε το δικό του πάρτι μολύνοντας νέους και ηλικιωμένους.

Το πάρτι στα Λαδάδικα

Όσον αφορά στο πάρτι που έγινε στα Λαδάδικα,ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος είχε παρέμβει άμεσα, ζητώντας από την εισαγγελέα ποινικής δίωξης Παναγιώτα Γκίκα να παραγγείλει στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, η οποία πλέον βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο εισαγγελέας είχε ζητήσει να εξεταστεί εάν στο νυχτερινό πάρτι που έγινε λίγο πριν την εφαρμογή του lockdown στην πόλη παραβιάστηκαν οι διατάξεις περί συναθροίσεων, για τον αριθμό των συμμετεχόντων στο κατάστημα, όπως και για το ωράριο λειτουργίας. Στην παραγγελία για την προκαταρκτική έχουν επισημανθεί τα σχετικά δημοσιεύματα. Ακόμη παρήγγειλε να ερευνηθεί εάν τελέστηκε το αδίκημα της  διάδοσης μολυσματικών ασθενειών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις