Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

17

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ραμόνα – Άννα Μαρία: Νέος καβγάς για την καθαριότητα
LIFESTYLE

Ραμόνα – Άννα Μαρία: Νέος καβγάς για την καθαριότητα

Ραμόνα - Άννα Μαρία: Η καθαριότητα του σπιτιού γίνεται αιτία ώστε η Άννα Μαρία και η Ραμόνα να έρθουν σε αντιπαράθεση

Ραμόνα – Άννα Μαρία: Στο νέο επεισόδιο του Big Brother οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τη… σκληρή μάχη για το «veto» που οδηγεί πιο κοντά στον τελικό στόχο. Ποιος θα είναι ο νικητής; Ποιοι θα είναι τελικά οι υποψήφιοι για αποχώρηση;

Η καθαριότητα του σπιτιού γίνεται αιτία ώστε η Άννα Μαρία και η Ραμόνα να έρθουν σε αντιπαράθεση. Ο Δημήτρης Πυργίδης με την Άννα Μαρία προσπαθούν να λύσουν τις διαφορές τους και να έρθουν ξανά κοντά.

Το βέτο τα αναατρέπει όλα

Στο μεταξύ, στο επεισόδιο του Big Brother την Τετάρτη (18/11), οι παίκτες – αφού διασκέδασαν στον γάμο της Άννας Μαρίας και του Δημήτρη Κεχαγιά – κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη, με στόχο την αποχώρηση. Οι τρεις υποψήφιοι – όπως είχε αναφερθεί στην εκπομπή «Ευτυχείτε» είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η Ραμόνα Μοροσάνου και η Σοφία Δανέζη.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» το βέτο φέρνει τεράστια ανατροπή στο σπίτι του Big Brother και θα καθορίσει τους τελικούς υποψήφιους για αποχώρηση, που θα δώσουν μάχη στο live της Παρασκευής. Το βέτο θα γίνει σε δύο φάσεις με αγωνίσματα. Προβάδισμα θα έχουν η Άννα Μαρία, ο Κεχαγιάς και ο Πυργίδης και πληροφορίες λένε ότι ο Δημήτρης Πυργίδης είναι αυτός που παίρνει ουσιαστικά το βέτο και δεν σώζει την Άννα Μαρία, αλλά σώζει τη Ραμόνα.

Οι υποψήφιοι μετά το βέτο είναι οι: Σοφία Δανέζη, Άννα Μαρία, Δημήτρης Κεχαγιάς, Ζακ και Ραΐσα. Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» σχολιάστηκε και το γεγονός ότι η Άννα Μαρία ενώ παντρευόταν τον Κεχαγιά, η καρδιά της χτυπούσε για τον Πυργίδη, ο οποίος δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις