Μπαρτσελόνα – Μέσι: Το ξέσπασμα!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπαρτσελόνα – Μέσι: Το ξέσπασμα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Μπαρτσελόνα - Μέσι: Οι έλεγχοι της εφορίας και οι μύδροι από τον άλλοτε ατζέντη του Γκριζμάν έβγαλαν εκτός εαυτού το Αργεντίνο βιρτουόζο άσο

19.11.2020 | 09:38

ΜπαρτσελόναΜέσι: Εμφανώς ενοχλημένος  ήταν ο Λιονέλ Μέσι, με την κατάσταση που επικρατεί στην Μπαρτσελόνα να τον έχει κουράσει. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ απάντησε στις κατηγορίες, που δέχθηκε από τον πρώην ατζέντη του Γκριζμάν και ξέσπασε. Την ίδια ώρα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ελεγκτές της εφορίας τον περιμέναν να φτάσει στην Βαρκελώνη για να του κάνουν έλεγχο.

Μάλιστα, ο Μέσι για το εν λόγω γεγονός μίλησε στους δημοσιογράφους, λέγοντας: “Δεν πρόλαβα να πατήσω το πόδι μου στην Βαρκελώνη και στο αεροδρόμιο με υποδέχθηκαν ελεγκτές της εφορίας. Είναι τρελό”. Σε ερώτηση που του έγινε για όσα ανέφερε ο Έρικ Όλατς για τον ίδιο, τόνισε: «Κουράστηκα να είμαι εγώ συνεχώς το πρόβλημα. Κουράστηκα να φταίω για όλα όσα συμβαίνουν στο σύλλογο”.

Μπαρτσελόνα – Μέσι: Στα όριά του

Υπενθυμίζεται, ο πρώην ατζέντης του Γκριζμάν είχε κατηγορήσει τον Μέσι για το γεγονός πως ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στους Καταλανούς. Μάλιστα, είχε μιλήσει σε πολύ έντονο ύφος για τον Αργεντίνο σταρ της Μπαρτσελόνα. Το σίγουρο είναι, πως η κατάσταση στην ομάδα είναι έκρυθμη και ο Μέσι φαίνεται πως έχει φτάσει στα όρια του. Ενώ, έχουν ήδη αρχίσει τα σενάρια περί αποχώρησης του από την Βαρκελώνη. Καιλέγεται πως ο ίδιος θέλει να φύγει στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Δείτε ακόμη:

Τέταρτο κρούσμα, αναβολή στα ματς με Μπάρτσα, Βιλερμπάν
Πνέουν μένεα στον μπασκετικό Παναθηναικό για τον εξοβελισμό από το “project Βοτανικός”
Συγχαρητήρια Φαντ Σχιπ και στροφή στον “τελικό” με Σλοβενία
Exit mobile version