Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ραφαέλα Ψαρρού – Γιώργος Καράβας: Μιλάει για τον σύζυγό της και στάζει μέλι
LIFESTYLE

Ραφαέλα Ψαρρού – Γιώργος Καράβας: Μιλάει για τον σύζυγό της και στάζει μέλι

Ραφαέλα Ψαρρού - Γιώργος Καράβας: «Την πρώτη φορά που τον συνάντησα δεν τον παρατήρησα γιατί είχα πολλή δουλειά - Μου αρέσει όταν γίνεται καυστικός, τρελαίνομαι», λέει η σύζυγος του κόουτς του GNTM

Ραφαέλα Ψαρρού – Γιώργος Καράβας: «Αν δεν ήθελα να έχει κατακτήσεις, θα παντρευόμουν κάποιον άσχημο». Ο λόγος για την Ραφαέλα Ψαρρού η οποία αναφέρθηκε στον σύζυγό της Γιώργο Καράβα.

«Ο Γιώργος τώρα με το GNTM τρέχει περισσότερο από πριν επαγγελματικά. Ήμουν υποστηρικτική στο να πάει στο GNTM, έχει χρόνια εμπειρία και ήταν σίγουρη η επιτυχία του. Έχει πολύ πλάκα να τον βλέπω στην τηλεόραση, δεν τον ρωτάω ποιος θα φύγει στο επεισόδιο γιατί μου αρέσει το άγχος της αποχώρησης.

Έχω ξεχωρίσει κάποια μοντέλα, αλλά δεν το λέω μην επηρεάσω τον κόσμο. Στέλνουν πάρα πολλές κοπέλες μηνύματα στον Γιώργο, τον βοηθάω να απαντήσει. Την πρώτη φορά που τον συνάντησα δεν τον παρατήρησα γιατί είχα πολλή δουλειά. Μου αρέσει όταν γίνεται καυστικός, τρελαίνομαι.

Είμαστε 8 χρόνια παντρεμένοι, δεν μου έχει δώσει δικαίωμα να ζηλέψω. Ήξερα ποιον παντρεύτηκα. Αν δεν ήθελα να έχει κατακτήσεις, θα παντρευόμουν κάποιον άσχημο. Δεν έχουμε παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο και δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας», είπε Ραφαέλα Ψαρρού.

Ο coach δεν είναι σίγουρος πώς είναι το σεξ στην καραντίνα

Μερικές μέρες πριν, ο Γιώργος Καράβας μίλησε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου». Ο οποίος χρησιμοποιώντας το κινητό του τηλέφωνο ξενάγησε τους τηλεθεατές στο σπίτι του και αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες για τις προσωπικές του συνήθειες στη διάρκεια της προηγούμενης καραντίνας.

«Στην πρώτη καραντίνα είχα λίγο άγχος, διότι υπήρχε το κομμάτι της αβεβαιότητας ως προς το κοινωνικό σύνολο και ως προς το τι μέλλει γενέσθαι. Στη δεύτερη απλά κάθομαι και ξεκουράζομαι. Απολαμβάνω την οικογένειά μου και εκείνους που αγαπώ!» είπε χαρακτηριστικά.

Ο coach του GNTM 3 που είναι εδώ και 8 χρόνια παντρεμένος με τη Ραφαέλα Ψαρρού και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 7χρονο Φίλιππο και την 5χρονη Καλλιόπη, εξήγησε ότι στο lockdown του περασμένου Μαρτίου η αγαπημένη του συνήθεια ήταν να παίζει ποδοσφαιράκι δωματίου. Ενώ το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις έληξε η καραντίνα ήταν να πάει στο κομμωτήριο να κουρευτεί.

Ο ίδιος αποκάλυψε επίσης ότι η σχέση με τη γυναίκα του έγινε ακόμα καλύτερη, αφού είχαν περισσότερο χρόνο μαζί. Στην ερώτηση για το πώς είναι το σεξ στην καραντίνα, απευθύνθηκε στη σύζυγό του, η οποία ξεκαθάρισε: «…χωρίς άγχος και απολαυστικό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις