Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / ΚΚΕ Πολυτεχνείο: Ο Κουτσούμπας ωρύεται στους αστυνομικούς
ΕΛΛΑΔΑ

ΚΚΕ Πολυτεχνείο: Ο Κουτσούμπας ωρύεται στους αστυνομικούς

ΚΚΕ Πολυτεχνείο: Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η συμπεριφορά του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, απέναντι στους άνδρες της ΕΛΑΣ

ΚΚΕ Πολυτεχνείο: Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι εικόνες που εκτυλίχθησαν ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου στα Προπύλαια, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης του ΚΚΕ. Οι επικεφαλής της ΕΛΑΣ είχαν αναλάβει τον ρόλο του διαμεσολαβητή μιλώντας απευθείας με τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Θανάση Παφίλη, στην προσπάθειά τους να διαλυθεί η συγκέντρωση με ειρηνικό τρόπο.

Οι βουλευτές του ΚΚΕ όμως ήταν αμετάπειστοι και ζητούσαν ως… αντάλλαγμα να αφεθούν ελεύθεροι οι 5 προσαχθέντες-μέλη του κόμματος. Η συμπεριφορά του κ. Κουτσούμπα ήταν επιεικώς άσχημη απέναντι στα όργανα της τάξης, κάνοντας και υποδείξεις για το πόσο κοντά στέκονταν οι αστυνομικοί και αν τηρούν τις αποστάσεις. “Τα παιδιά (του ΚΚΕ) κρατούν αποστάσεις και φοράνε μάσκες. Οι αστυνομικοί όχι, είναι ο ένας πάνω στον άλλον και νομίζουν ότι τους προστατεύουν οι ασπίδες. Η Αστυνομία είναι τίγκα στα κρούσματα” είπε κάποια στιγμή σε έναν εκ των επικεφαλής της ΕΛΑΣ, όμως η συμπεριφορά του ξέφυγε από κάθε έλεγχο στη συνέχεια.

Όταν άναψαν τα αίματα και επικράτησε ένταση, ο Δημήτρης Κουτσούμπας ωρυόταν στο πρόσωπα αντρών της ομάδας ΔΙΑΣ, λέγοντας: “Μη με ακουμπάτε. Εσείς κολλάτε τον κορονοϊό”!

Μερικά από τα σχόλια είναι χαρακτηριστικά, με ορισμένους χρήστες των social media να κάνουν λόγο για μια ιδιότυπη ασυλία που χαίρει το Κομμουνιστικό Κόμμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις